אם יש לך אורז, שמן צמחי, סראנו צ'ילה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הרבה אנשים באמת אהבו את המנה המקסיקנית הזאת. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. נסו מרק כדורי בשר מקסיקני, מרק כדורי בשר מקסיקני, ו מרק כדורי בשר מקסיקני (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
בסיר גדול כבד, מחממים את שמן הירקות על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
3
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד שקוף, על 5 דקות. מגניב במקצת.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות
4
בקערה בינונית, מערבבים יחד את הבצל, אורז, כוסברה, בשר טחון, 1 כפית מלח, ו 1 כפית פלפל. שימוש בידיים רטובות, לעצב את תערובת הבשר לתוך 20 עד 22 (1 אינץ') כדורי בשר.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
8 (U-12) שרימפס
20 פרוסות זוקיני דקות
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Cuvaison פינו נואר. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 29 דולר.