קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות6
ציון בריאות6
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

מרק כנף עוף

מרק כנף עוף
מרק כנף עוף דורש מסביב 1 שעה מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה סביב 30 גרם חלבון 35 גרם של שומן, וסך הכל 514 קלוריות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. 4 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לכם בצל, סלרי, מרק עוף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: מרק כנף עוף, מרק עוף באפלו, ו מרק עוף באפלו.

הוראות

1
לגרוס עוף עם מזלג בקערה ולהוסיף רוטב חם; מערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
ממיסים חמאה במחבת קטנה על חום בינוני; מבשלים ומערבבים בצל וסלרי בחמאה מומסת עד למכרז, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מערבבים מים, קמח, חלב ובוליון עוף בסיר גדול עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוףמרק עוף
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
4
מוסיפים גבינה מעובדת, עוף מגורר, ותערובת בצל.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעובדתגבינה מעובדת
מיכל בצל קצוץמיכל בצל קצוץ
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
5
מרק חום על אש נמוכה עד גבינה מותכת, כ -30 דקות. מערבבים לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
(להתאים לפי טעם אישי)(להתאים לפי טעם אישי)