קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות10
מגזין

מרק כרוב ועונג המבורגר

מרק כרוב ועונג המבורגר
מרק כרוב ועונג המבורגר יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 17 גרם חלבון 29 גרם של שומן, וסך הכל 396 קלוריות. 4 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו אבקת חרדל, שמנת מתוקה, מרק עוף, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. נסו המבורגר ותבשיל כרוב, המבורגר כרוב לאפות, ו תבשיל קציצות סיר קרוק - Revised (מתכונים דומים).

הוראות

1
ממיסים את החמאה במחבת גדולה על אש בינונית. מערבבים את הכרוב, ומבשלים עד רק נבול, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרובכרוב
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
יוצקים את מרק העוף, ומביאים לרתיחה. מבשלים עד מופחת מעט, על 10 דקות יותר. מערבבים את השמנת, ומתבלים במלח ופלפל. שמור על הכרוב חם על אש נמוכה בעת הכנת בשר טחון.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
מרק עוףמרק עוף
בשר טחוןבשר טחון
כרובכרוב
קרםקרם
3
מחממים תנור הולנדי או מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה ומערבבים בבשר טחון. מבשלים ומערבבים עד שהבשר מתפורר וכבר לא ורוד.
מרכיבים שתצטרך
בשר טחוןבשר טחון
בקרבקר
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדיתנור הולנדי
מחבתמחבת
4
מוסיף את הבצל, ומבשל עד מכרז, על 5 דקות. מערבבים את הפפריקה המעושנת וחרדל. מערבבים בתערובת הכרוב ואטריות ביצים; עונה לטעום עם מלח ופלפל. מכסים ומבשלים על אש נמוכה עד שהאטריות רכות, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
פפריקה מעושנתפפריקה מעושנת
אטריות ביציםאטריות ביצים
כרובכרוב
חרדלחרדל
פסטהפסטה
בצלבצל
5
יוצקים במים לפי הצורך כדי שהאטריות לא יתייבשו.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
מיםמים