מרק כרוב ופרמזן ביצי טיפה (Stracciatella)
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מרק מרק מרק מרק מרק מרק מרק מרק מרק, אז תן כרוב ופרמזן (Stracciatella) לנסות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 107 קלוריות, 9 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. והוא יספק כ 8 מנות. מתכון זה אופייני למטבח הסיני. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. אם יש לכם פלפל, גבינת פרמזן, מרק עוף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ו דיאט. נסו מרק ביצים איטלקי, Stracciatella, מרק ביצים איטלקי, Stracciatella, ו מרק ביצה-טיפה בסגנון רומי: לה Stracciatella (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים את הגבעולים הקשים מן העלים ולהשליך. מסדרים את העלים בערימות, חותכים לרוחב לסרטי 1/4 אינץ', ומניחים בצד. (אתה צריך בערך 4 כוסות.)
מחממים את השמן בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה עד מנצנץ.
מוסיפים את הכרוב ומתבלים במלח ופלפל. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד רק נבול, על 3 דקות.להגדיל את החום גבוה, להוסיף את המרק ומלח נמדד ופלפל, ולהביא לרתיחה. להפחית את החום בינוני נמוך ולהמשיך להתבשל עד קייל התרכך אבל לא רגשני והטעמים התמזגו, כ 10 דקות. בינתיים, מניחים את הביצים והגבינה בקערה בינונית, מתבלים במלח ופלפל, ומקציפים עד בשילוב; להפריש.להגדיל את החום בינוני, לאט לשפוך את תערובת הביצים לתוך הסיר, ומערבבים לשלב. לחזור לרתיחה, ערבוב מדי פעם לשבור את כל חתיכות גדולות של ביצה.
הסר מהחום, הטעם והעונה עם מלח ופלפל לפי הצורך.