מרק כרובית
מרק כרובית יכול להיות בדיוק המרק שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה כ 9 גר' של חלבון, 39 גרם של שומן, וסך הכל 472 קלוריות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. גשו לסופר וקנו חמאה, ציר עוף, עלי טרגון טריים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-2 היו אומרים שזה פגע במקום. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. מתכונים דומים: מרק כרובית שמנת עם פירורי כרובית פרמזן, המרק של אחותי: קישואים מוקרמים ומרק כרובית, ו מרק תשוקה סגול! כרובית ומרק תפוחי אדמה.
הוראות
בסיר תחתון גדול וכבד מעל חום בינוני מוסיפים את החמאה והכרישה ומבשלים עד שהכרישה מכרז, 5 עד 7 דקות. לאחר הכרישה מכרז להוסיף את הקמח, ערבוב היטב ומבשלים עד כל הקמח כבר שולב.
מוסיפים את המניה, הכרובית ואת תפוחי האדמה ומביאים את התערובת לרתיחה. לאחר רותחים, להפחית את החום בינוני נמוך ומבשלים במשך 15 עד 20 דקות.
הסר מהחום, ולתת מגניב במשך כ 5 דקות.
מוסיפים את המרק, בקבוצות, למעבד מזון או בלנדר ומחית פירה. להחזיר את המרק לסיר המקורי על חום בינוני גבוה, להוסיף את הקרם ולהביא לרתיחה. להפחית את החום נמוך ומבשלים במשך 10 עד 12 דקות כדי לאפשר את המרק להתעבות. מוסיפים את המרווה. מצקת את המרק לתוך קערות הגשה ומקשטים עם טרגון או עירית.