מרק כרובית ובייקון שמנת
ניתן להכין את המתכון של מרק כרובית ובייקון שמנת תוך כ-45 דקות. מתכון זה מכיל 4 מנות עם 303 קלוריות, 15 גרם חלבון ו-21 גרם שומן כל אחת. מתכון זה מכסה 20% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אפשר ליהנות ממנו בכל עת, אבל הוא טוב במיוחד לסתיו. זה עובד היטב כמנה עיקרית. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש גבינת אסיאגו, כרובית, מים ופלפל. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה נטולת גלוטן וראשונית. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 53%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: מרק כרובית ובייקון שמנת, מרק כרובית שמנת עם בייקון וגורגונזולה, ומרק כרובית שמנת עם בייקון וגבינה כחולה.
הוראות
מניחים כרובית בסלסלת אדים; מניחים בסיר גדול מעל 1 אינץ' מים. להביא לרתיחה; מכסים ומאדים 8-10 דקות או עד לריכוך. מצננים מעט.
מניחים כרובית ו-1/2 כוס שמנת במעבד מזון; מכסים ומעבדים עד לריכוך.
מערבבים פנימה את הגבינה, המלח, אגוז המוסקט, הפלפל ושאר השמנת.
הוסף מספיק מים כדי להגיע לעקביות הרצויה; חום דרך.