מרק מינסטרונה קלאסי יכול להיות בדיוק המרק שאתה מחפש. והוא יספק כ 20 מנות. מנה אחת מכילה 59 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לך 1/3 כוס רוטב איטלקי פיקנטי קראפט, עגבניות משומר, תרד בחוזקה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו מרק מינסטרונה איטלקי קלאסי, מיניסטרון קלאסי, ו מרק מינסטרונה (מתכונים דומים).
הוראות
1
להביא את כל אבל אחרון 3 מרכיבים להרתיח בסיר גדול; לכסות. מבשלים על אש בינונית-נמוכה 45 דקות.
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מערבבים פסטה ותרד; לבשל 10 דקות. או רק עד שהפסטה תהיה עדינה.
איטלקי בתפריט? נסה זיווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Il Molino Di Grace Solosangiovese Chianti Classico עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 22 דולר לבקבוק.