תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל מרק נקניק איטלקי. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 479 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 7 גר' של שומן. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. גשו לסופר וקנו פלפל, זרעי שומר, מים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. נסו מרק נקניק איטלקי, מרק נקניק איטלקי, ו מרק נקניק איטלקי חם (מתכונים דומים).
הוראות
1
בתנור הולנדי 4 ליטר, לבשל נקניק מעל חום בינוני גבוה, ערבוב מדי פעם, עד כבר לא ורוד; לנקז.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
2
מערבבים במרכיבים הנותרים, פירוק עגבניות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
3
חום לרתיחה; להפחית את החום בינוני-נמוך.
4
מכסים ומבשלים כ 15 דקות, ערבוב מדי פעם, עד mostaccioli הוא מכרז.