קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 45 דק.
מנות6
ציון בריאות12
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

מרק סיני חם-חמוץ

מרק סיני חם-חמוץ
המתכון הסיני מרק חם חמוץ מוכן בתוך כ 4 שעות ו 45 דקות והוא בהחלט מרהיב ללא גלוטן וללא לקטוז אפשרות לאוהבי אוכל סיני. במנה עיקרית זו יש 340 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 12 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. אם יש לך זמין בשווקים מזון אסיה, ביצים, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב חומץ האורז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת ספל קטיפה אדומה כקינוח. מתכונים דומים: מרק חם וחמוץ, מרק חם & חמוץ סיני, ו מרק חם & חמוץ סיני.

הוראות

1
לזרוק חזיר עם רוטב סויה כהה בקערה עד חזיר מצופה היטב.
מרכיבים שתצטרך
2
משרים פטריות אוזניים שחורות ועץ ב 3 כוסות מים רותחים-מים חמים בקערה אחרת( מים צריכים לכסות פטריות), מתהפך פטריות שחורות מדי פעם, עד שהתרכך, כ 30 דקות. (אוזני עץ יתרחב באופן משמעותי.)
מרכיבים שתצטרך
3
לגזור ולהשליך נובע פטריות שחורות, ולאחר מכן לסחוט נוזל עודף מכובעים לקערה וכיפות פרוסות דק.
מרכיבים שתצטרך
4
הסירו אוזני עץ מהקערה, שמרו נוזל, וגזמו כל גושים קשים. אם גדול, לחתוך אוזני עץ לחתיכות בגודל ביס. מערבבים יחד 1/4 כוס פטריות השריית נוזל (להשליך שארית) עם עמילן תירס בקערה קטנה ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
5
בינתיים, להשרות ניצני שושן בערך 1 כוס מים חמים עד שהתרכך, על 20 דקות, ולאחר מכן לנקז. לקצץ את טיפים קשים של ניצנים לילי.
מרכיבים שתצטרך
6
חותכים ניצני שושן במחצית לרוחב, ואז לקרוע כל חצי לאורכו ל 2 או 3 לגזרים.
7
מכסים יורה במבוק עם מים קרים על ידי 2 אינץ ' בסיר קטן, ואז להביא רק לרתיחה (כדי להסיר מרירות) ולנקז במסננת.
מרכיבים שתצטרך
8
מערבבים יחד vinegars, רוטב סויה קל, סוכר, ומלח בקערה קטנה אחרת.
מרכיבים שתצטרך
9
מחממים ווק מעל חום גבוה עד שחרוז המים מתאדה תוך 1 עד 2 שניות ממגע.
מרכיבים שתצטרך
10
יוצקים שמן בוטנים בצד של ווק, ואז מערבולת שמן, הטיית ווק לצדדים מעיל.
מרכיבים שתצטרך
11
מוסיפים חזיר ומטגנים עד בשר רק משנה צבע, על 1 דקה, ולאחר מכן להוסיף פטריות שחורות, אוזני עץ, ניצנים לילי, יורה במבוק ומערבבים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
12
מוסיפים מרק ומביאים לרתיחה, ואז מוסיפים טופו. חזור לרתיחה ולהוסיף תערובת חומץ. מערבבים תערובת קורנפלור, ולאחר מכן מוסיפים למרק וחוזרים לרתיחה, ערבוב. (נוזל יתעבה.) להפחית את החום בינוני ומבשל 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
13
מקציפים ביצים במזלג ומוסיפים כמה טיפות שמן שומשום.
מרכיבים שתצטרך
14
מוסיפים ביצים למרק בזרם דק, ערבוב לאט בכיוון אחד עם כף. מערבבים בפלפל לבן, ולאחר מכן טפטוף בשמן שומשום שנותר ולחלק בין 6 ל 8 קערות.
מרכיבים שתצטרך
15
מפזרים בצל ירוק וכוסברה לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך

מרכיבים

212זמין בשווקי מזון אסיה, Uwajimaya (800-889-1928), ו-Kam Man Food Products Incזמין בשווקי מזון אסיה, Uwajimaya (800-889-1928), ו-Kam Man Food Products Inc1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרשימורי במבוק פרוס יורה*, לחתוך לאורכו לרצועות 1/8 אינץ ' רחב (מתוך פחית 8-עוז)שימורי במבוק פרוס יורה*, לחתוך לאורכו לרצועות 1/8 אינץ ' רחב (מתוך פחית 8-עוז)142דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.ירך חזיר ללא עצמות, לחתוך לרצועות בעובי 1/4 אינץ ' (2/3 כוס)ירך חזיר ללא עצמות, לחתוך לרצועות בעובי 1/4 אינץ ' (2/3 כוס)23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'עלי כוסברה טרייםעלי כוסברה טריים23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'אפונה קפואהאפונה קפואה12smallsפטריות אוזניים מיובשותפטריות אוזניים מיובשות2largesקרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)1אוראו ממולאים כפוליםתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד12 כפיות אבקת שוםרוטב סויה קלרוטב סויה קל9461 לב מפאלדי טרי אם אפשרמרק עוף דל נתרןמרק עוף דל נתרן4smallsפטריות שחורות מיובשות סיניותפטריות שחורות מיובשות סיניות23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'חומץ יין אדוםחומץ יין אדום23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'חומץ אורז (לא מתובל)חומץ אורז (לא מתובל)23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'בצל ירוק דק פרוסבצל ירוק דק פרוס2חתיכות טופי הית' ברשמן שומשום אסייתישמן שומשום אסייתי2חתיכות טופי הית' בררוטב סויה כההרוטב סויה כהה2חתיכות טופי הית' ברמיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי85דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.טופו מוצק (כרבע בלוק), שטוף ומנוקז, ואז לחתוך לרצועות בעובי 1/4 אינץטופו מוצק (כרבע בלוק), שטוף ומנוקז, ואז לחתוך לרצועות בעובי 1/4 אינץ2חתיכות טופי הית' ברפלפל לבן טחון טריפלפל לבן טחון טרי12ניצני שושן יבשים* (לפעמים נקרא מחטים הזהב)ניצני שושן יבשים* (לפעמים נקרא מחטים הזהב)