מרק סלמון
צ'אודר סלמון נטול גלוטן, מנה עיקרית. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 546 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 36 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מלח, פתיתי פלפל אדום, תפוחי אדמה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו מרק סלמון עם ביצי סלמון, שמיר ותפוחי אדמה, מרק סלמון, ו מרק סלמון (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים תפוחי אדמה לקוביות 1/2 אינץ', ואז מבשלים בסיר כבד 1-עד 1 1/2 ליטר של מים מלוחים רותחים עד רק במכרז, 8 עד 10 דקות.
מסננים במסננת ומניחים בצד.
מבשלים בייקון בסיר כבד 5 ליטר מעל חום מתון, ערבוב מדי פעם, עד פריך, על 8 דקות.
העברה עם כפית מחוררת למגבות נייר לניקוז.
יוצקים את כל אבל 2 כפות שומן מן הסיר, ואז לבשל בצל ירוק, תירס, שום, טימין, עלה דפנה, פתיתי פלפל אדום בסיר על חום נמוך בינוני, ערבוב מדי פעם, עד בצל ירוק רך, על 5 דקות.
מוסיפים חלב ושמנת ומביאים רק לרתיחה. להפחית את החום נמוך בינוני, ולאחר מכן להוסיף תפוחי אדמה, סלמון, בייקון, מלח, ופלפל ומבשלים, ערבוב בעדינות מדי פעם, עד סלמון הוא רק מבושל דרך ומתחיל להיפרד כמו שאתה מערבבים, 5 עד 8 דקות. מערבבים במיץ לימון ומלח ופלפל לפי הטעם. להשליך עלה דפנה לפני ההגשה.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה Lapis לונה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
לאפיס לונה שרדונה
גרידה כתומה, אננס בשל, טוסט ווניל על האף. גוף מלא, טרי ותוסס, עם אפרסק לבן שופע וטעמי תפוחים בשלים המובילים לגימור מתובל בחמאה.