קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות60
מטבחיםאסייתי
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

מרק סלמון ואורז אסייתי

מרק סלמון ואורז אסייתי
מרק סלמון ואורז אסייתי נטול גלוטן, וללא לקטוז ומספק כ 4 מנות. במנה עיקרית זו יש 416 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 15 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך אורז, מלח, זנגביל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש עד זנגביל טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות ג'ינג'ר טריות כקינוח. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה טוב. נסו סלמון אסייתי עם אורז חום פילאף, סלמון אסייתי פריך עם בוק צ'וי ואטריות אורז, ו סלמון אסיה וירקות על אורז: ארוחת ערב בריאה בפחות מ -30 דקות (מתכונים דומים).

הוראות

1
להביא סיר בינוני של מים מומלחים לרתיחה. מערבבים את האורז ומרתיחים עד רך כמעט, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
ניקוז.
3
מעיל הסלמון עם רוטב סויה ושמן שומשום.
מרכיבים שתצטרך
כוס אדמה קפוא, מופשרכוס אדמה קפוא, מופשר
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
4
בסיר גדול, לשלב את האורז מבושל, את הגבעולים כוסברה, זנגביל, מלח, מרק, ומים. מביאים לרתיחה. להפחית את החום ומבשלים, מכוסה, ערבוב מדי פעם, במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אורז מבושלאורז מבושל
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
5
תוסיף את הסלמון לסיר. מבשלים, מכוסה, עד הסלמון הוא רק עשה, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
6
הסר את גבעולי הכוסברה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
7
מגישים את המרק מעוטר בעלים ובצלצלים כוסברה.
מרכיבים שתצטרך
כוסברה טרייהכוסברה טרייה
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
8
המלצת יין: זיווג מרק זה עם יין עשוי להיות קצת למתוח. בירה לאגר היא בחירה הרבה יותר טובה. והכי טוב: צלוחיות קטנות של סאקה חם, חריף.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד חוואר קצוץ1/2 פאונד חוואר קצוץ
רוטב שומשום יפנירוטב שומשום יפני
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
9
הערות: השתמשנו אורז ארוך גרגר למרק שלנו. בסין וביפן, זה יהיה עשוי עם גרגר קצר, שהוא starchier ומתמוסס לתוך המרק יותר בקלות. אם אתה רוצה ללכת במסלול הקצר, arborio זמין.
מרכיבים שתצטרך
אורז גרגר ארוךאורז גרגר ארוך
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. Chateau Ste. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.
שאטו סטי. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה
שאטו סטי. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה
"שרדונה בארות ההודית שלנו מספק אופי פירות טרופיים מושך האופייני לאתרים חמים כמו מדרון Wahluke. אני אוהב את טעמי האננס והחמאה הבשלים של שרדונה ומרקם עשיר וקטיפתי. נסה את זה עם צדפות, סקמפי או פסטה עם רטבים עשירים."בוב ברטו