קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות40
מגזין

מרק סלמון ותירס עם שעועית לימה

מרק סלמון ותירס עם שעועית לימה
צריך מנה עיקרית ללא גלוטן? מרק סלמון ותירס עם שעועית לימה יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 584 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 26 גרם של שומן כל אחד. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. לך לחנות ותביא מלח, מרק עוף, פלפל טרי, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב תפוחי האדמה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחמניות בטטות תפוחי אדמה כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. נסו בקלה פריך עם שעועית לימה, סרטן ותירס, בייבי לימה שעועית ותירס קרם צ'ייב, ו סלמון עלום עם שעועית לימה ורוטב אלה ירוק (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר גדול, לבשל את הבייקון עד פריך.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
הסר עם כפית מחוררת ולנקז על מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
3
יוצקים את כל אבל 1 כף שומן מן הסיר.
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
מוסיפים את הבצל ומבשלים על חום נמוך בינוני, ערבוב מדי פעם, עד שקוף, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
5
מוסיפים את תפוחי האדמה, מרק, בייקון, ו 1/2 כפית מלח לסיר ומבשלים, מכוסה, במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
שים את גרעיני התירס במעבד מזון ודופק שש עד שמונה פעמים לקצוץ.
מרכיבים שתצטרך
גרעינים תירסגרעינים תירס
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
7
מוסיפים את התירס לסיר ומבשלים, מכוסים, עד שתפוחי האדמה והתירס נעשים, בערך 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
8
מוסיפים את הסלמון, שעועית לימה, את הנותרים 1 1/4 כפיות מלח, ואת הפלפל. רק לחזור לרתיחה; הדג צריך להיות מבושל רק דרך. מערבבים במחצית וחצי ומגישים את המרק עם עירית.
מרכיבים שתצטרך
קישואים חתוכים לקוביות, דלעת קיץ צהובה ו/או דלעת חמאהקישואים חתוכים לקוביות, דלעת קיץ צהובה ו/או דלעת חמאה
צ אודרצ אודר
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
9
וריאציה: אם אתה לא אוהד שעועית לימה, תחליף ירק אחר, כגון אפונה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קטנהאפונה קטנה
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
10
המלצה ליין: פינו בלאן מאלזס הוא טעים, שופע וזול. זה יספק תפאורה נהדרת לטעם העשיר של המרקם העשיר.
מרכיבים שתצטרך
פינו בלאןפינו בלאן
צ אודרצ אודר
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. הכרמים של משפחת פרנק לואיס ויניארד שמורים בשרדונה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 62 דולר לבקבוק.
פרנק משפחתי כרמים לואיס ויניארד שמורת שרדונה
פרנק משפחתי כרמים לואיס ויניארד שמורת שרדונה
היין בצבע צהוב קש. על האף מבטא אגסים קלויים איטיים ופרחי יערה. על החיך, היין הוא בעל גוף מלא ובהיר, עם המון לימון מאיר וטעמי משמש טריים.