קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות6
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

מרק סלרי-סלרי עם קרוטונים רוקפור

מרק סלרי-סלרי עם קרוטונים רוקפור
מרק סלרי-סלרי עם קרוטונים רוקפור הוא צמחוני מרק. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 134 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. אם יש לכם גבינת רוקפור, גבעולי טימין, חלב וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: גרגיר נחלים ומרק סלרי עם קרוטונים גבינת עיזים, מרק שורש ערמונים וסלרי עם קרוטונים מרווה ובייקון, ו תפוח, רוקפור, חסה עלה אדום עם קרוטונים Pumpernickel.

הוראות

1
כדי להכין מרק, להמיס חמאה בתנור הולנדי גדול על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
גבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונליגבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
2
מוסיפים כרישה ושאלוט; מבשלים 5 דקות או עד למכרז, ערבוב לעתים קרובות. מערבבים בסלריאק ו-5 המרכיבים הבאים (דרך עלי דפנה); מביאים לרתיחה. מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים 15 דקות או עד שהירקות רכים. מערבבים סלרי, חלב, מלח ופלפל; מבשלים 10 דקות (לא להרתיח).
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
CeleriacCeleriac
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
הסר מהחום; תן לעמוד 5 דקות. להשליך עלי מפרץ קורנית.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
4
מניחים חצי תערובת סלרי בבלנדר; תהליך עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
5
יוצקים תערובת סלרי מחית לתוך קערה גדולה. חזור על ההליך עם תערובת סלרי נותרת. מוסיפים חצי-חצי.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
מטאטא Preheat.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
7
כדי להכין קרוטונים, לארגן לחם בשכבה אחת על תבנית אפייה; מעיל עם ספריי בישול. Broil 1 דקה או עד הזהב. הפוך את הלחם; מפזרים כל פרוסת לחם עם 1 כף גבינה. צלייה 1 דקה או עד גבינה נמסה; מגניב 1 דקה על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה, חתוכה לשמונה פלחיםעגבנייה, חתוכה לשמונה פלחים
קרוטוניםקרוטונים
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
8
מניחים לחם על קרש חיתוך; חותכים כל פרוסת לחם ל 6 טריזים כדי ליצור קרוטונים. מצקת על מרק כוס 1 לתוך כל אחד 8 קערות; העליון כל מנה עם 6 קרוטונים.
מרכיבים שתצטרך
קרוטוניםקרוטונים
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
גבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונליגבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
מצקתמצקת
9
מגישים באופן מיידי.