מרק סלרי עם צדפות ופודינג שחור יכול להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת מתכון המרק שלך. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, במנה זו יש: 287 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן למנה. 28 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. לך לחנות ותביא פודינג, סלריק, צדפות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. מחית מרק סלרי עם סלריאק מזוגג ותפוח בקארי, Rutabagan ו Celeriac פורי עם צדפות צרובות, ו מרק סלרי דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
1
מחממים את השמן במחבת גדולה מעל חום בינוני ומוסיפים את הסלריק, שאלוט ושום. מטגנים בעדינות במשך כמה דקות, עד שהם מתרככים ללא צביעה.
מרכיבים שתצטרך
Celeriac
שאלוט, מגורר או טחון
צרור תרד טרי (בערך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיפים את היין הלבן, מביאים הכל לרתיחה ומפחיתים את הנוזל בחצי.
מרכיבים שתצטרך
1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה
3
מוסיפים את ציר העוף ואגוז מוסקט, מביאים לרתיחה שוב, ואז מפחיתים את החום ומבשלים במשך 10-15 דקות או עד סלריק הוא רך.
מרכיבים שתצטרך
1 ט אבקת פלפל לבן
Celeriac
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
4
הסר מהחום וקריר במשך 5 דקות.
5
מעבירים את המרק למעבד מזון ומתמזגים עד לקבלת חלקה.
במחבת גדולה, מטגנים את הפודינג השחור עד פריך. מניחים בצד על נייר מטבח כדי לספוג כל שומן. תמחק את המחבת.
מרכיבים שתצטרך
פודינג שחור
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
מתבלים בצדפות.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
9
מחממים את המחבת שוב עד חם ולהוסיף את החמאה. כאשר הוא קצף, להוסיף את הצדפות לצרוב במשך 1 דקות בכל צד, או עד רק מבושל דרך, ואז במקום על צלחת חמה. כדי לשרת, לשפוך את המרק לתוך 8 קערות, העליון כל אחד עם 3 צדפות ומפזרים פודינג שחור.