מרק סקווש קלוי חריף עם פסטו זרעי דלעת
מרק סקווש קלוי חריף עם פסטו זרעי דלעת הוא צמחוני מרק. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 7 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 305 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 16 מנות סועדים.. אם יש לכם חמאה, לחם כריך, מים בתוספת נוספת, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 25 שעות. נסו מרק דלורית עם כוסברה וזרעי דלעת פסטו, מרק דלעת פסטו מרווה שום צלוי עם זרעי דלעת מטוגנים מתובלים, ו דלעת ספגטי עם ברוקולי-זרעי דלעת פסטו (מתכונים דומים).
הוראות
לקצץ ולהשליך קרום מן הלחם.
מורחים צד 1 של כל פרוסה באופן שווה עם חמאה ועונה עם מלח ופלפל. חצי פרוסות באלכסון כדי ליצור משולשים ולסדר, צדדים חמאה למעלה, על תבנית אפייה. לחם טוסט, הופך פעם אחת, באמצע התנור עד חום זהוב, על 4 דקות.
מעבירים טוסטים למתלה כדי להתקרר.
לשים סקווש, לחתוך צדדים למטה, ב 2 מחבתות אפייה רדודה משומנת לצלות בשלישים העליונים והתחתונים של התנור, החלפת מיקום של מחבתות באמצע צלייה, עד מאוד רך, על 1 1/4 שעות. מגניב ולחלץ בשר.
דלעת בקבוצות בבלנדר עם jalapeño, כמון, ומרק עד חלקה מאוד (להוסיף מים נוספים לפי הצורך כדי להקל על פירה).
להעביר לסיר כבד 6-8 ליטר ומערבבים 5 כוסות מים. מבשלים, ערבוב, 10 דקות, ואז מערבבים במיץ לימון, מספיק מים כדי דק כדי עקביות הרצוי, ומלח ופלפל לפי הטעם.
מגישים מרק בקערות עם פרוסות טוסט עם פסטו.
* טוסטים עשויים להתבצע 2 ימים קדימה, מקורר לחלוטין, ונשמר בין שכבות של מגבות נייר או נייר שעווה במיכל אטום בטמפרטורת החדר.* מחית סקווש עשויה להתבצע 2 ימים קדימה. מגניב לגמרי, ואז להירגע, מכוסה.