זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. . מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. גשו לסופר וקנו שום, פלפל, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 82%. נסו מרק פלפל אדום עם סרטן, אבוקדו וליים, מרק פלפל אדום עם רגלי סרטן לאירוע מיוחד, ו מטבל פלפל אדום קלוי 5 דקות (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים מראש את התנור של מטגן, ולהגדיר את מתלה התנור על 6 אינץ ' ממקור החום. קו גיליון אפייה עם רדיד אלומיניום.
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מניחים את הפלפלים, לחתוך צדדים למטה, על תבנית אפייה מוכן.
מרכיבים שתצטרך
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
3
מבשלים מתחת לגריל שחומם מראש עד שעור הפלפלים הושחר ונשרף, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
4
מניחים את הפלפלים המושחרים לקערה, וחותמים בחוזקה בניילון נצמד. אפשר את הפלפלים קיטור כפי שהם מגניבים, על 20 דקות. לאחר מגניב, להסיר את העורות ואת הקוביות. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
מחממים את שמן הזית בסיר גדול על אש בינונית. מערבבים את הסלרי, שום ובצל; לבשל ומערבבים עד הבצל התרכך והפך שקוף, על 5 דקות. מערבבים את הפלפל האדום הקלוי ואת בשר סרטנים, ומתבלים ברוזמרין ופלפל לימון.
מרכיבים שתצטרך
פלפלים אדומים קלויים
פלפל לימון
סטייקים של ניו יורק
בשר סרטנים
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
6
יוצקים את ציר העוף, ומבשלים במשך 10 דקות. מערבבים לאט את פתיתי תפוחי האדמה היבשים, ומבשלים עד מעובה.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)
2 פרוסות פיצה בשר מהעולם הישן (מתכון גם ב-Reciper Finder), חתוך לקוביות
7
יוצקים את המרק לתוך בלנדר, ממלאים את הכד לא יותר מחצי מלא. החזק את המכסה של הבלנדר עם מגבת מטבח מקופלת, בזהירות להתחיל את הבלנדר, באמצעות כמה פולסים מהירים כדי לקבל את המרק נע לפני שעזב אותו על פירה. מחית בקבוצות עד חלקה ויוצקים לתוך סיר נקי. לחלופין, אתה יכול להשתמש בבלנדר מקל ורוטב את המרק נכון בסיר הבישול.
שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג הן אפשרויות נהדרות עבור רכיכות. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. אתה יכול לנסות שרדונה חנה. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 20 דולר לבקבוק.