קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות23
מגזין

מרק סרטנים ותירס עם פטריות בייקון ושנטרל

מרק סרטנים ותירס עם פטריות בייקון ושנטרל
זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, גשו לסופר וקנו תירס אוזניים, כרישה, פטרוזיליה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. מתכונים דומים: מרק סרטנים ותירס עם פטריות בייקון ושנטרל, מרק סרטנים ותירס עם בייקון, ו מרק סרטנים ותירס עם בייקון וחלפיניו.

הוראות

1
חותכים גרעינים את קלח תירס. הניחו גרעינים בצד.
מרכיבים שתצטרך
תירסתירס
2
מערבבים קלחי, מרק, ושמנת בסיר גדול כבד. מבשלים 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מרקמרק
קרםקרם
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
3
הסר מהחום.
4
שמן חום בסיר גדול כבד מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
5
מוסיף בייקון וsauté עד פריך, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
6
מעבירים בייקון למגבות נייר לניקוז.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
7
יוצקים את כל אבל 3 כפות טפטוף מחבת; להוסיף בצל, כרישה, סלרי, זרעי שומר לסיר. Sauté עד ירקות הם פריך במכרז, על 4 דקות. מערבבים בתפוחי אדמה. להיפטר גושים מתערובת שמנת; תערובת קרם זן לתוך תערובת תפוחי אדמה. מבשלים עד תפוחי אדמה הם כמעט רך, ערבוב מדי פעם, על 10 דקות. מערבבים גרעינים תירס. להרתיח מרק עד תפוחי אדמה הם מכרז, על 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
גרעינים תירסגרעינים תירס
זרעי שומרזרעי שומר
ירקירק
תפוח אדמהתפוח אדמה
צ אודרצ אודר
סלריסלרי
קרםקרם
כרישהכרישה
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
סירסיר
8
בינתיים, להמיס חמאה במחבת גדולה כבדה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
9
מוסיפים פטריות וסוט עד למכרז, כ 5 דקות. מערבבים בשרי וקורנית.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
שרי.שרי.
טימיןטימין
10
מוסיפים תערובת פטריות למרק. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
פטריותפטריות
צ אודרצ אודר
11
בשר סרטנים Sauté באותו מחבת גדולה על אש בינונית נמוכה רק עד מחומם דרך, על 3 דקות. מחלקים בשר סרטנים, בייקון שמור ופטרוזיליה בין קערות. צ ' אודר מצקת מעל ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
בשר סרטניםבשר סרטנים
צ אודרצ אודר
פטרוזיליהפטרוזיליה
בייקוןבייקון
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
קערהקערה
מצקתמצקת

מרכיבים

7פרוסות בייקון, לחתוך לרוחב לרצועות 1/4 אינץפרוסות בייקון, לחתוך לרוחב לרצועות 1/4 אינץ23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'(1/4 מקל) חמאה(1/4 מקל) חמאה1771 לב מפאלדי טרי אם אפשרסלרי קצוץ דקסלרי קצוץ דק170דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.פטריות שנטרל טריות, פרוסות עבותפטריות שנטרל טריות, פרוסות עבות454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.בשר סרטנים טריבשר סרטנים טרי23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'שרי יבששרי יבש6אוזניים תירס צהוב טריאוזניים תירס צהוב טרי1אוראו ממולאים כפוליםפירורי לחם, כמה חופניםפירורי לחם, כמה חופנים23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'פטרוזיליה טרייה קצוצהפטרוזיליה טרייה קצוצה1אוראו ממולאים כפוליםעלי טימין טרייםעלי טימין טריים3551 לב מפאלדי טרי אם אפשרכרישה קצוצה דק (חלקים לבנים וחיוורים ירוקים בלבד; על 2 בינוני)כרישה קצוצה דק (חלקים לבנים וחיוורים ירוקים בלבד; על 2 בינוני)9461 לב מפאלדי טרי אם אפשרמרק עוף במלח נמוךמרק עוף במלח נמוך23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3551 לב מפאלדי טרי אם אפשרבצל קצוץ דקבצל קצוץ דק7101 לב מפאלדי טרי אם אפשראינסטנט פודינג לימוןאינסטנט פודינג לימון794דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.תפוחי אדמה לבנים, קלופים, חתוכים לקוביות 1/2 אינץתפוחי אדמה לבנים, קלופים, חתוכים לקוביות 1/2 אינץ

יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג

שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג הם הבחירה העליונה שלי לרכיכות. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. אתה יכול לנסות Chateau Ste. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 18 דולר לבקבוק.
שאטו סטי. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה
שאטו סטי. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה
"שרדונה בארות ההודית שלנו מספק אופי פירות טרופיים מושך האופייני לאתרים חמים כמו מדרון Wahluke. אני אוהב את טעמי האננס והחמאה הבשלים של שרדונה ומרקם עשיר וקטיפתי. נסה את זה עם צדפות, סקמפי או פסטה עם רטבים עשירים."בוב ברטו