קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות23
מגזין

מרק סרטנים ותירס עם פטריות בייקון ושנטרל

מרק סרטנים ותירס עם פטריות בייקון ושנטרל
זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, גשו לסופר וקנו תירס אוזניים, כרישה, פטרוזיליה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. מתכונים דומים: מרק סרטנים ותירס עם פטריות בייקון ושנטרל, מרק סרטנים ותירס עם בייקון, ו מרק סרטנים ותירס עם בייקון וחלפיניו.

הוראות

1
חותכים גרעינים את קלח תירס. הניחו גרעינים בצד.
מרכיבים שתצטרך
תירסתירס
2
מערבבים קלחי, מרק, ושמנת בסיר גדול כבד. מבשלים 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מרקמרק
קרםקרם
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
3
הסר מהחום.
4
שמן חום בסיר גדול כבד מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
5
מוסיף בייקון וsauté עד פריך, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
6
מעבירים בייקון למגבות נייר לניקוז.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
7
יוצקים את כל אבל 3 כפות טפטוף מחבת; להוסיף בצל, כרישה, סלרי, זרעי שומר לסיר. Sauté עד ירקות הם פריך במכרז, על 4 דקות. מערבבים בתפוחי אדמה. להיפטר גושים מתערובת שמנת; תערובת קרם זן לתוך תערובת תפוחי אדמה. מבשלים עד תפוחי אדמה הם כמעט רך, ערבוב מדי פעם, על 10 דקות. מערבבים גרעינים תירס. להרתיח מרק עד תפוחי אדמה הם מכרז, על 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
גרעינים תירסגרעינים תירס
זרעי שומרזרעי שומר
ירקירק
תפוח אדמהתפוח אדמה
צ אודרצ אודר
סלריסלרי
קרםקרם
כרישהכרישה
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
סירסיר
8
בינתיים, להמיס חמאה במחבת גדולה כבדה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
9
מוסיפים פטריות וסוט עד למכרז, כ 5 דקות. מערבבים בשרי וקורנית.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
שרי.שרי.
טימיןטימין
10
מוסיפים תערובת פטריות למרק. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
פטריותפטריות
צ אודרצ אודר
11
בשר סרטנים Sauté באותו מחבת גדולה על אש בינונית נמוכה רק עד מחומם דרך, על 3 דקות. מחלקים בשר סרטנים, בייקון שמור ופטרוזיליה בין קערות. צ ' אודר מצקת מעל ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
בשר סרטניםבשר סרטנים
צ אודרצ אודר
פטרוזיליהפטרוזיליה
בייקוןבייקון
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
קערהקערה
מצקתמצקת

מרכיבים

יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג

שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג הם הבחירה העליונה שלי לרכיכות. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. אתה יכול לנסות Chateau Ste. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 18 דולר לבקבוק.
שאטו סטי. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה
שאטו סטי. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה
"שרדונה בארות ההודית שלנו מספק אופי פירות טרופיים מושך האופייני לאתרים חמים כמו מדרון Wahluke. אני אוהב את טעמי האננס והחמאה הבשלים של שרדונה ומרקם עשיר וקטיפתי. נסה את זה עם צדפות, סקמפי או פסטה עם רטבים עשירים."בוב ברטו