מרק סרטנים ותירס עם פטריות בייקון ושנטרל
זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, גשו לסופר וקנו תירס אוזניים, כרישה, פטרוזיליה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. מתכונים דומים: מרק סרטנים ותירס עם פטריות בייקון ושנטרל, מרק סרטנים ותירס עם בייקון, ו מרק סרטנים ותירס עם בייקון וחלפיניו.
הוראות
חותכים גרעינים את קלח תירס. הניחו גרעינים בצד.
מערבבים קלחי, מרק, ושמנת בסיר גדול כבד. מבשלים 5 דקות.
שמן חום בסיר גדול כבד מעל חום בינוני גבוה.
מוסיף בייקון וsauté עד פריך, על 8 דקות.
מעבירים בייקון למגבות נייר לניקוז.
יוצקים את כל אבל 3 כפות טפטוף מחבת; להוסיף בצל, כרישה, סלרי, זרעי שומר לסיר. Sauté עד ירקות הם פריך במכרז, על 4 דקות. מערבבים בתפוחי אדמה. להיפטר גושים מתערובת שמנת; תערובת קרם זן לתוך תערובת תפוחי אדמה. מבשלים עד תפוחי אדמה הם כמעט רך, ערבוב מדי פעם, על 10 דקות. מערבבים גרעינים תירס. להרתיח מרק עד תפוחי אדמה הם מכרז, על 5 דקות יותר.
בינתיים, להמיס חמאה במחבת גדולה כבדה על אש בינונית.
מוסיפים פטריות וסוט עד למכרז, כ 5 דקות. מערבבים בשרי וקורנית.
מוסיפים תערובת פטריות למרק. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
בשר סרטנים Sauté באותו מחבת גדולה על אש בינונית נמוכה רק עד מחומם דרך, על 3 דקות. מחלקים בשר סרטנים, בייקון שמור ופטרוזיליה בין קערות. צ ' אודר מצקת מעל ומגישים.
יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג
שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג הם הבחירה העליונה שלי לרכיכות. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. אתה יכול לנסות Chateau Ste. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 18 דולר לבקבוק.
![שאטו סטי. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה]()
שאטו סטי. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה
"שרדונה בארות ההודית שלנו מספק אופי פירות טרופיים מושך האופייני לאתרים חמים כמו מדרון Wahluke. אני אוהב את טעמי האננס והחמאה הבשלים של שרדונה ומרקם עשיר וקטיפתי. נסה את זה עם צדפות, סקמפי או פסטה עם רטבים עשירים."בוב ברטו