קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 25 דק.
מנות12
ציון בריאות50
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

מרק סרטנים מיושן של בולטימור

מרק סרטנים מיושן של בולטימור
מרק סרטנים מיושן של בולטימור יכול להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון העיקרית שלך. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 363 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 6 גרם של שומן למנה. גשו לסופר וקנו פלפל טחון, תירס, בשר סרטנים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. . הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. נסו עוגות סרטנים בבולטימור, Baltimore סרטן בייגלה מקלות, ו לבבות טבעונים של עוגות סרטנים בבולטימור (מתכונים דומים).

הוראות

1
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
מוסיפים את הגזר, ומבשלים חשפו עד מכרז, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 מלפפון בינוני, קלוף, זרע וחתוך לרצועות1/2 מלפפון בינוני, קלוף, זרע וחתוך לרצועות
3
לנקז היטב, ולהניח בצד.
4
מניחים את עצם החזיר, שעורה, מלח ופלפל בסיר מלאי גדול עם 4 כוסות מים. מבשלים מעל חום בינוני במשך 30 עד 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עצם חזירעצם חזיר
שעורהשעורה
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
5
מוסיפים כרוב ועגבניות; להמשיך רותח במשך 15 דקות נוספות. מערבבים את תפוחי האדמה והגזר. מבשלים עד תפוחי האדמה הם במכרז, פירסינג בקלות עם מזלג, 20 עד 30 דקות. מערבבים ב 1 כוס מים, תירס, שעועית ירוקה, שעועית לימה, ואפונה. מבשלים במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקהשעועית ירוקה
קישואים חתוכים לקוביות, דלעת קיץ צהובה ו/או דלעת חמאהקישואים חתוכים לקוביות, דלעת קיץ צהובה ו/או דלעת חמאה
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
ל-1 אננסל-1 אננס
1/2 מלפפון בינוני, קלוף, זרע וחתוך לרצועות1/2 מלפפון בינוני, קלוף, זרע וחתוך לרצועות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
6
בעוד המרק מתבשל, נקו את הסרטנים על ידי פתיחתו וזרקו את הריאות והפה.
מרכיבים שתצטרך
פפרוצ'יני פרוס בצנצנתפפרוצ'יני פרוס בצנצנת
7
הסר את tomalley צהבהב-חום ולהניח בצד. לשבור את הסרטנים לשניים ולהוסיף למרק יחד עם תיבול פירות ים. מבשלים במשך 20 דקות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
(אם משתמשים בשרימפס גדולים יותר, קוצצים גס)(אם משתמשים בשרימפס גדולים יותר, קוצצים גס)
פפרוצ'יני פרוס בצנצנתפפרוצ'יני פרוס בצנצנת
8
בינתיים, מניחים את הבייקון במחבת גדולה ועמוקה, ומבשלים מעל חום בינוני-גבוה, הופך מדי פעם, עד משחימים באופן שווה, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
מסננים את פרוסות הבייקון על צלחת מרופדת בנייר מגבת. מבשלים ומערבבים את הטומלי השמור בשומן הבייקון שנותר על אש נמוכה עד שהתערובת הופכת לרוטב. מערבבים את tomalley מבושל לתוך המרק עם 1 כוס מים יותר. המשך רותח במשך 45 דקות, ולאחר מכן להוסיף את גוש crabmeat. מתבלים במלח, פלפל ופירות ים נוספים, במידת הצורך. מבשלים במשך 1 שעה ו 15 דקות, ערבוב מדי פעם. להפחית חום נמוך, עד מוכן לשרת.
מרכיבים שתצטרך
(אם משתמשים בשרימפס גדולים יותר, קוצצים גס)(אם משתמשים בשרימפס גדולים יותר, קוצצים גס)
בשר סרטניםבשר סרטנים
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)(צינור גדול)
פפרוצ'יני פרוס בצנצנתפפרוצ'יני פרוס בצנצנת
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק

יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג

רכיכות עובדות ממש טוב עם שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שרדונה שמורת Ema סנטאן. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 14 דולר.
שרדונה שמורת סנטה אמה
שרדונה שמורת סנטה אמה
סנטה אמה שרדונה Reserva הוא יין בצבע צהוב זהוב בהיר שמגיע מעמק ליידה. זר של פירות טרופיים בשלים עולה, כגון בננות ופרי תשוקה יחד עם נגיעות של דבש ווניל. בפה, זה יין של איזון טוב וחומציות נעימה.אידיאלי ללכת עם דגים שמנים ורטבים, פירות ים וסרטן בגריל. גם אידיאלי עבור בשר לבן וגבינות בוגרות.