מרק סרטנים מיושן של בולטימור יכול להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון העיקרית שלך. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 363 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 6 גרם של שומן למנה. גשו לסופר וקנו פלפל טחון, תירס, בשר סרטנים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. . הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. נסו עוגות סרטנים בבולטימור, Baltimore סרטן בייגלה מקלות, ו לבבות טבעונים של עוגות סרטנים בבולטימור (מתכונים דומים).
הוראות
1
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
מוסיפים את הגזר, ומבשלים חשפו עד מכרז, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 מלפפון בינוני, קלוף, זרע וחתוך לרצועות
3
לנקז היטב, ולהניח בצד.
4
מניחים את עצם החזיר, שעורה, מלח ופלפל בסיר מלאי גדול עם 4 כוסות מים. מבשלים מעל חום בינוני במשך 30 עד 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עצם חזיר
שעורה
8 (U-12) שרימפס
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
5
מוסיפים כרוב ועגבניות; להמשיך רותח במשך 15 דקות נוספות. מערבבים את תפוחי האדמה והגזר. מבשלים עד תפוחי האדמה הם במכרז, פירסינג בקלות עם מזלג, 20 עד 30 דקות. מערבבים ב 1 כוס מים, תירס, שעועית ירוקה, שעועית לימה, ואפונה. מבשלים במשך 20 דקות.
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
6
בעוד המרק מתבשל, נקו את הסרטנים על ידי פתיחתו וזרקו את הריאות והפה.
מרכיבים שתצטרך
פפרוצ'יני פרוס בצנצנת
7
הסר את tomalley צהבהב-חום ולהניח בצד. לשבור את הסרטנים לשניים ולהוסיף למרק יחד עם תיבול פירות ים. מבשלים במשך 20 דקות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
(אם משתמשים בשרימפס גדולים יותר, קוצצים גס)
פפרוצ'יני פרוס בצנצנת
8
בינתיים, מניחים את הבייקון במחבת גדולה ועמוקה, ומבשלים מעל חום בינוני-גבוה, הופך מדי פעם, עד משחימים באופן שווה, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
מסננים את פרוסות הבייקון על צלחת מרופדת בנייר מגבת. מבשלים ומערבבים את הטומלי השמור בשומן הבייקון שנותר על אש נמוכה עד שהתערובת הופכת לרוטב. מערבבים את tomalley מבושל לתוך המרק עם 1 כוס מים יותר. המשך רותח במשך 45 דקות, ולאחר מכן להוסיף את גוש crabmeat. מתבלים במלח, פלפל ופירות ים נוספים, במידת הצורך. מבשלים במשך 1 שעה ו 15 דקות, ערבוב מדי פעם. להפחית חום נמוך, עד מוכן לשרת.
מרכיבים שתצטרך
(אם משתמשים בשרימפס גדולים יותר, קוצצים גס)
בשר סרטנים
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
8 (U-12) שרימפס
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
רכיכות עובדות ממש טוב עם שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שרדונה שמורת Ema סנטאן. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 14 דולר.