מרק סרטנים צדפות
מרק סרטנים צדפות יכול להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 7 מנות. מנה אחת מכילה 179 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 5 גר' של שומן. אם יש לך בצל, מלח, קורנית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החלב התאדה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מילקשייק אבוקדו כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו מרק סרטנים וצדפות, מרק סרטנים וצדפות, ו מרק צדפות (מתכונים דומים).
הוראות
מסננים את הצדפות במסננת מעל קערה, שומר 1 כוס נוזל צדפות.
מחממים תנור הולנדי גדול מצופה בתרסיס בישול על חום בינוני-גבוה.
מוסיפים בצל, סלרי, פלפל ושום; לטגן 5 דקות. כפית קמח קלות לתוך כוס מדידה יבשה; רמה עם סכין.
מוסיף קמח לתערובת בצל; לבשל 1 דקה, ערבוב כל הזמן. בהדרגה להוסיף נוזל צדפות שמורות מרק, ערבוב עם מקצף עד מעורבב. מערבבים טימין עלה דפנה, ומביאים לרתיחה.
מוסיפים צדפות, בצל ירוק וחלב; מבשלים 3 דקות או עד קצות צדפות תלתל. מערבבים בעדינות עם בשר סרטנים, מלח, ו 1/4 כפית פלפל שחור; מבשלים 1 דקה או עד מחומם היטב. להשליך עלה דפנה.
מפזרים פלפל שחור טחון טרי.