מרק עגבניות צונן עשויים להיות התוספת שחיפשתם. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 6 . מנה זו מכילה כ 10 גרם חלבון 6 גרם של שומן, וסך הכל 214 קלוריות. אם יש לכם טרגון, בצל, עגבניות אגס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. מתכונים דומים: תות צונן & סלק Consommé עם שמן חזרת, מרק עגבניות של ג'יימי אוליבר, ו מרק עגבניות עם גבינת לנקשייר על טוסט.
הוראות
1
חותכים fronds מגבעולי שומר ושמורה.
מרכיבים שתצטרך
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
2
חותכים שומר שלם (עם גבעולים) בחצי לאורכו וליבה. שכבות נפרדות, הזמנה של 3 או 4 חלקים פנימיים רכים, וקוצצים בצפיפות את השאריות של שומר, כולל גבעולים.
מרכיבים שתצטרך
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
3
מבשלים בצל, שום, שומר קצוץ בשמן בסיר כבד 5-6 ליטר מעל חום מתון, ערבוב לעתים קרובות, עד מתרכך, 10-12 דקות. מערבבים עגבניות טהורות, 1 כפית מלח ים, ו 1/2 כפית פלפל ומבשלים, חשוף, ערבוב מדי פעם, 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
יוצקים תערובת עגבניות דרך מסננת בסדר רשת לתוך סיר 4 ליטר, לחיצה קשה על מוצקים ולאחר מכן להשליך אותם, ולהביא מרק עגבניות לרתיחה מלאה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
5
לטאטא יחד חלבונים ביצה, עשבי תיבול, קרח, נשאר 1/2 כפית מלח ים, ונשאר 1/2 כפית פלפל בקערה עד קצף, ואז לשפוך במהירות לתוך מרק רותח, לטאטא במרץ 2 או 3 פעמים. (תערובת ביצה תעלה אל פני השטח ויוצר " רפסודה.") כאשר מרק חוזר לרתיחה, למצוא מקום שבו בועות לשבור דרך רפסודה ולהגדיל בעדינות חור לגודל של מצקת. לבשל מרק בבית רתיחה חשופה, חשופה, ללא ערבוב (לשמור על פתיחת רפסודה ברורה על ידי כפית בעדינות את כל קצף), עד מרק ברור, 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
התזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
מצקת
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
הסר סיר מחום, רפסודה מטרידה מעט ככל האפשר, בזהירות למצקת את קונסומה דרך פתיחה רפסודה, הטיית סיר לפי הצורך, ולהעביר מסננת בסדר רשת ניקה מרופדת בשכבה כפולה של מגבות נייר לחה להגדיר מעל קערה או מידה זכוכית גדולה. זרוק רפסודה. צ ' יל קונסומה, חשופה, עד קר, על 1 1/2 שעות.
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
מצקת
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
ממש לפני ההגשה, עונת ההגשה עם מלח. פרוסה שמורות שומר רך לתוך רסיסים דקים לזרוק עם שברי שומר, עגבניות אגס, וחומץ. מחלקים קונסומה וסלט עגבניות בין קערות צוננות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
חצאי אגסים בסירופ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
1
Consommé (ללא סלט עגבניות) יכול להתבצע 3 ימים קדימה מקורר, חשוף, ואז מקורר, מכוסה.