קושיקשה
מוכן ב30 דק.
מנות30
ציון בריאות4
מגזין

מרק עגבניות שכבתי

מרק עגבניות שכבתי
צריך מרק ללא גלוטן, ראשוני וצמחוני? מרק עגבניות שכבתי יכול להיות מתכון סופר לנסות. מתכון זה מכין 30 מנות עם 36 קלוריות, 1 גרם חלבון, ו 3 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 3% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. אם יש לכם חומץ יין, מיץ ליים, מרק עוף דל שומן ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 45%. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: פרוסות גבינה שכבות, מרק עגבניות, איך להכין מרק עגבניות / סגנון מסעדה (עברית), ו מרק עגבניות זסטי עם פרמזן וסקונס עגבניות מיובשות.

הוראות

1
שוטפים ועגבניות ליבה; חותכים לגושים. מערבולת בבלנדר או במעבד מזון עד לקבלת תערובת חלקה, ואז שפשפה דרך מסננת דקה לקערה; כדאי שיהיו לך כ -3 כוסות. מחק שאריות. מתבלים טהורים לפי הטעם עם 2 עד 3 כפות חומץ ומלח. מכסים ומקררים עד קר, לפחות 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
לקלף אבוקדו בור; לחתוך לגושים. בבלנדר או במעבד מזון, ערבבו אבוקדו, מרק, שמנת חמוצה ומיץ ליים עד לקבלת תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
מוסיפים מלח לפי הטעם. כיסוי משטח בניילון נצמד ומצננים עד קר, לפחות 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
4
קלף מלפפון; חותכים לשניים לאורכם וגורפים וזורקים זרעים. קוביות מלפפון לחתיכות בגודל 1/8 אינץ'; אתה צריך בערך 1 כוס. בקערה קטנה מערבבים מלפפון, שאלוט, 1 כף חומץ וטרגון טחון. מכסים ומצננים עד שהם קרים, לפחות 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
כל פלפל אדום, צהוב וכתום מתוק קצוץכל פלפל אדום, צהוב וכתום מתוק קצוץ
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
להגשה מערבבים תערובת אבוקדו לתערובת ויוצקים מנות שוות לכוסות (12 עד 16 עוז. כל אחד).
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)
6
להקציף תערובת עגבניות לתערובת ויוצקים בעדינות על אבוקדו. למעלה עם תערובת מלפפון קצוץ. משקפיים שקופים וישרים או כוסות יין מציגים את שכבות הצבע בצורה הטובה ביותר, אך גם כוסות מרטיני גדולות עובדות. אפשר גם להשתמש בקערות מרק ולשמור על שכבות הפתעה.
מרכיבים שתצטרך
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)
4 בוקאצ'יני מוצרלה טריים, כל אחד בקוטר 1 אינץ'4 בוקאצ'יני מוצרלה טריים, כל אחד בקוטר 1 אינץ'
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
(להתאים לפי טעם אישי)(להתאים לפי טעם אישי)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות