קושיקשה
מוכן ב30 דק.
מנות30
ציון בריאות4
מגזין

מרק עגבניות שכבתי

מרק עגבניות שכבתי
צריך מרק ללא גלוטן, ראשוני וצמחוני? מרק עגבניות שכבתי יכול להיות מתכון סופר לנסות. מתכון זה מכין 30 מנות עם 36 קלוריות, 1 גרם חלבון, ו 3 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 3% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. אם יש לכם חומץ יין, מיץ ליים, מרק עוף דל שומן ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 45%. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: פרוסות גבינה שכבות, מרק עגבניות, איך להכין מרק עגבניות / סגנון מסעדה (עברית), ו מרק עגבניות זסטי עם פרמזן וסקונס עגבניות מיובשות.

הוראות

1
שוטפים ועגבניות ליבה; חותכים לגושים. מערבולת בבלנדר או במעבד מזון עד לקבלת תערובת חלקה, ואז שפשפה דרך מסננת דקה לקערה; כדאי שיהיו לך כ -3 כוסות. מחק שאריות. מתבלים טהורים לפי הטעם עם 2 עד 3 כפות חומץ ומלח. מכסים ומקררים עד קר, לפחות 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
לקלף אבוקדו בור; לחתוך לגושים. בבלנדר או במעבד מזון, ערבבו אבוקדו, מרק, שמנת חמוצה ומיץ ליים עד לקבלת תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
1 פלפל ארבול מיובש1 פלפל ארבול מיובש
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
מוסיפים מלח לפי הטעם. כיסוי משטח בניילון נצמד ומצננים עד קר, לפחות 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
4
קלף מלפפון; חותכים לשניים לאורכם וגורפים וזורקים זרעים. קוביות מלפפון לחתיכות בגודל 1/8 אינץ'; אתה צריך בערך 1 כוס. בקערה קטנה מערבבים מלפפון, שאלוט, 1 כף חומץ וטרגון טחון. מכסים ומצננים עד שהם קרים, לפחות 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
3/4 כפית טרגון מיובש, מחולק3/4 כפית טרגון מיובש, מחולק
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
להגשה מערבבים תערובת אבוקדו לתערובת ויוצקים מנות שוות לכוסות (12 עד 16 עוז. כל אחד).
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל ארבול מיובש1 פלפל ארבול מיובש
6
להקציף תערובת עגבניות לתערובת ויוצקים בעדינות על אבוקדו. למעלה עם תערובת מלפפון קצוץ. משקפיים שקופים וישרים או כוסות יין מציגים את שכבות הצבע בצורה הטובה ביותר, אך גם כוסות מרטיני גדולות עובדות. אפשר גם להשתמש בקערות מרק ולשמור על שכבות הפתעה.
מרכיבים שתצטרך
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
1 פלפל ארבול מיובש1 פלפל ארבול מיובש
4 בוקאצ'יני מוצרלה טריים, כל אחד בקוטר 1 אינץ'4 בוקאצ'יני מוצרלה טריים, כל אחד בקוטר 1 אינץ'
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר