קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות8
ציון בריאות14
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

מרק עגבניות שמנת עם קרוטונים פריכים

מרק עגבניות שמנת עם קרוטונים פריכים
מרק עגבניות שמנת עם קרוטונים פריכים נטול גלוטן, מרק. מנה אחת מכילה 168 קלוריות, 7 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור סתיו. אם יש לך בצל, עגבניות, קרוטונים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו מרק עגבניות שמנת עם קרוטונים Multigrain, מרק עגבניות שמנת עם קרוטונים חמאתי, ו מרק עגבניות שמנת עם גבינה בגריל "קרוטונים" (מתכונים דומים).

הוראות

1
בצל קצוץ ברוטב 2 כפות. שמן חם בתנור הולנדי מעל חום בינוני-נמוך 8 דקות או עד מכרז; להוסיף שום טחון, ו saut 1 דקה. להגדיל את החום בינוני גבוה; מערבבים עגבניות קצוצות מרק עוף, ומביאים תערובת לרתיחה. מבשלים, ערבוב לעתים קרובות, 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
רוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
2
הסר מחבת מהחום. אפשר תערובת עגבניות להתקרר 10 דקות; מערבבים בחתיכות ברי עד מותך.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
קרקרים מגוונים ו/או פירות טרייםקרקרים מגוונים ו/או פירות טריים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
תהליך מרק עם בלנדר טבילה עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילהבלנדר טבילה
4
מבשלים מרק מעל חום בינוני-נמוך עד מחומם היטב. מערבבים במלח, פלפל, ואם תרצה, בזיליקום טרי קצוץ.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
5
מגישים עם קרוטונים פריכים.
מרכיבים שתצטרך
קרוטוניםקרוטונים
6
* 2 (3-עוז.) חבילות גבינת שמנת ניתן להחליף ברי.
מרכיבים שתצטרך
חבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפתחבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפת
קרקרים מגוונים ו/או פירות טרייםקרקרים מגוונים ו/או פירות טריים
7
הערה: למטרות בדיקה בלבד, השתמשנו Alouette קרם דה ברי.
מרכיבים שתצטרך
קרקרים מגוונים ו/או פירות טרייםקרקרים מגוונים ו/או פירות טריים
8
קרוטונים פריכים: פרוסת דק 1 באגט לחם צרפתי.
מרכיבים שתצטרך
לחם צרפתילחם צרפתי
בגטבגט
קרוטוניםקרוטונים
9
מברשת לחתוך הצדדים עם שמן זית; מקום על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
10
מפזרים 1/4 כפית. מלח ו 1/4 כפית. פפר.
מרכיבים שתצטרך
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
11
אופים ב 350 במשך 8 עד 10 דקות או עד הזהב. הכנה: 5 דקות.,
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
12
אופים: 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן