מרק עדשים לוקח מסביב 45 דקות מתחילתו ועד סופו. המתכון הזה מכסה 26% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 8. צופה בדמות שלך? זה מתכון ללא גלוטן יש 339 קלוריות, 19 גרם חלבון, ו 9 גרם שומן למנה. סתיו יהיה מיוחד עוד יותר עם המתכון הזה. המתכון הזה מכלמתכונים דורשים פלפל גרוס, פפריקה, פטרוזיליה וציר עוף. הרבה אנשים מאוד אהבו את המנה העיקרית הזו. 497 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 98%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם הם מרק נוסף, עדשים בקוני ומרק ירקות, מרק עדשים, ו מרק העדשים הטוב ביותר.
הוראות
1
בסיר גדול הקפיצו את הבצלים בשמן עד שהם מבריקים. מערבבים שום, פפריקה, סלרי, גזר ומקפיצים במשך 10 דקות.
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
לאחר שהירקות הוקפצו במשך 10 דקות מערבבים פנימה עגבניות, ציר עוף, עדשים, עלי דפנה, מלח ופלפל. מערבבים היטב, ואז מוסיפים את היין ומביאים את התערובת לרתיחה. לאט לאט להפחית את החום ומבשלים במשך שעה 1 על חום נמוך עד בינוני; או עד העדשים רכות.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)
גב שומן חזיר
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
עדשים
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
3
מפזרים את המרק עם פטרוזיליה ופרמזן (לא חובה) לפני ההגשה.