מרק עדשים אדום נפאלי
צריך ללא גלוטן ומרק צמחוני? מרק עדשים אדום נפאלי יכול להיות מתכון מצוין לנסות. מנה אחת מכילה 191 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 4 גר' של שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור סתיו. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך מלח, כורכום טחון, עדשים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: נקי לאכול גזר & מרק עדשים אדום ג'ינג'ר, קארי כרובית נפאלית, ו Pulau Nepalese Basmati Rice Dish.
הוראות
מחממים שמן וחמאה בתנור הולנדי על חום בינוני-גבוה.
מוסיפים בצל, זנגביל, jalapeo; לטגן 4 דקות או עד מכרז. מערבבים 6 כוסות מים ו 4 מרכיבים הבאים (באמצעות אבקת חמישה תבלינים); מביאים לרתיחה. מכסים, מפחיתים את החום, ומבשלים במשך 15 דקות או עד שהעדשים רכות, ערבוב מדי פעם.
מניחים שליש תערובת עדשים בבלנדר.
הסר את החלק המרכזי של מכסה בלנדר (כדי לאפשר אדים לברוח); מכסה בלנדר מאובטח על בלנדר.
מניחים מגבת נקייה מעל פתיחה במכסה בלנדר (כדי למנוע splatters). להתמזג עד חלקה.
יוצקים תערובת עדשים פורים לתוך קערה גדולה. חזור על הנוהל פעמיים עם תערובת עדשים נותרת. מערבבים בכוסברה ומיץ.