מרק עדשים בקארי
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 25 דקות. אם יש לך שמן צמחי, גזר, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מדהים spoonacular ציון של 35%. נסו מרק עדשים בקארי, מרק עדשים בקארי, ו מרק עדשים בקארי (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת גדולה, שמן חם על חום בינוני. מבשלים בצל, גזר וסלרי, ערבוב לעתים קרובות, עד מתרכך, על 8minutes.
להוסיף שום; לטגן במשך 1 עד 2 דקות יותר.
להוסיף אבקת קארי; לטגן במשך 2 דקות יותר.
מערבבים במרק, עדשים, 2 כפית. מלח ו 1/2 כפית. פפר. מביאים לרתיחה מעל חום גבוה, סיר כיסוי, להפחית את החום בינוני נמוך ומבשלים עד עד עדשים רכים מאוד, כ 40 דקות.
הסר מהחום ולתת להתקרר מעט. עבודה בקבוצות, מחית חצי מרק בבלנדר עד כמעט חלקה. להחזיר מרק מחית למחבת. מערבבים בחלב קוקוס ומחממים בעדינות על חום בינוני-נמוך, ערבוב מדי פעם; לא להרתיח. מתבלים במלח ופלפל. מצקת לתוך קערות ומפזרים כוסברה קצוצה רק לפני ההגשה, אם תרצה בכך.