מרק עדשים עם קרם פרש
צריך ללא גלוטן ומרק צמחוני? מרק ריבס-עדשים עם קרם פרש יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. מנה אחת מכילה עד 8 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 145 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לך ריבס, פטרוזיליה, מים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. עדשים, גזר ומרק כרוב עם קרם פרש ושמיר, נפוליאון תות-ריבס עם גלידת קרם פרש, ו לחם מטוגן עם קומפוט ריבס-מנגו וקרם פרש דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
יוצקים 1 1/2 כוסות מים רותחים מעל עדשים בקערה קטנה; בואו לעמוד 10 דקות.
מחממים תנור הולנדי על חום בינוני גבוה. מחבת עם ספריי בישול.
מוסיפים גזר, סלרי, בצל ופטרוזיליה למחבת; מטגנים במשך 4 דקות.
הוסף ריבס, ו מוקפץ במשך 3 דקות.
מסננים עדשים ומוסיפים עדשים למחבת. מערבבים במרק עוף ומלח; מביאים לרתיחה. מכסים, מפחיתים את החום ומבשלים 35 דקות או עד שהעדשים מכרזים.
הסר מהחום; תן מגניב 5 דקות.
מניחים תערובת עדשים 3 כוסות בבלנדר או מעבד מזון.
הסר את החלק המרכזי של מכסה בלנדר (כדי לאפשר אדים לברוח); מכסה בלנדר מאובטח על בלנדר.
מניחים מגבת נקייה מעל פתיחה במכסה בלנדר (כדי למנוע splatters). להתמזג עד חלקה. להחזיר תערובת מחית למחבת; מערבבים בפלפל.
מערבבים שמיר קצוץ ו frache קרם בקערה קטנה.
מגישים תערובת קרם frache על גבי מרק; מקשטים עם גבעולים שמיר,אם תרצה.