מרק עוף איטלקי
המתכון מרק עוף איטלקי יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 1 שעה ו -50 דקות. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. במנה עיקרית זו יש 703 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 43 גרם של שומן למנה. אם יש לך מרק עוף, לחתוך עוף מטוגן, שמן זית כתית נוספת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית כתית נוספת אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפרסק פריך: פריך בריא לארוחת בוקר כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. עם כפית ציון של 62% המנה הזאת די טובה. נסו מרק עוף איטלקי, מרק עוף אורז איטלקי, ו מרק נקניק עוף איטלקי (מתכונים דומים).
הוראות
לבשל פסטה בסיר על פי הוראות החבילה, להיות בטוח לא לבשל אותו יתר על המידה.
מסננים ושוטפים במים קרים כדי להתקרר. לזרוק 1 כף שמן זית ולהניח בצד.
מניחים עוף בסיר גדול או תנור הולנדי ומכסים במניות עוף. מביאים לרתיחה, ואז מבשלים עוף, מכוסה, במשך 30 דקות. לכבות את החום ולהשאיר מכוסה במשך 30 דקות.
הסר עוף מן הסיר בשר לגרוס. להיפטר מעצמות ולהניח את הבשר בצד. קוביות עגבניות משומר ולהחזיר אותם למיץ שלהם. תניח בצד.
מחממים מחבת קטנה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים שמן זית ואורגנו ומכבים את החום, תוך ערבוב בדקה הבאה כדי לשמור על אורגנו מלהישרף. תניח את זה בצד. או לשפוך את מרק עוף לתוך מיכל נפרד או להשתמש בסיר חדש לטגן בצל, פלפל ירוק, סלרי, jalapenos ב 1 כף שמן זית על חום בינוני עד רך וזהוב חום, על 10 דקות.
מוסיפים מרק עוף, עוף מגורר, ועגבניות עם המיץ שלהם. מביאים לרתיחה, ואז להפחית לרתיחה.
מוסיפים פסטה מבושלת, שמנת, ואת כל אורגנו ושמן זית מהמחבת הקטנה. מערבבים לשלב. כבה את החימום.
מגישים עם הרבה פרמזן מפוזרים למעלה - יותר טוב! גם לחם איטלקי פריך זה טוב.