קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות100
מגזין

מרק עוף ואטריות עוף

מרק עוף ואטריות עוף
מרק עוף ואטריות עוף יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 53 גרם חלבון 37 גרם של שומן, וסך הכל 762 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. לכו לחנות ותרימו שיער מלאכי שבור, מלח ופלפל, בחלקים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב עלי המפרץ אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות תפוחים מקסימות כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו מרק עוף תאילנדי עם חלב קוקוס {&Flu Fighter Stock}, מרק עוף אטריות קלוי משאריות עוף צלוי, ו מרק עוף עם נודלס בחמאה (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב את העוף, בצל, שום, גזר שלם, גבעול סלרי שלם, עלי דפנה, ופטרוזיליה, אם אתה משתמש בו, בסיר.
מרכיבים שתצטרך
(24 ספירה)(24 ספירה)
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1/2 מלפפון בינוני, קלוף, זרע וחתוך לרצועות1/2 מלפפון בינוני, קלוף, זרע וחתוך לרצועות
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
הוסף 8 כוסות מים. מביאים לרתיחה, ואז להנמיך את החום כך בועות הנוזל בעדינות אבל בהתמדה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
3
מכסים ומבשלים, ערבוב בעדינות כל 15 דקות בערך, עד העוף מבושל באופן מלא (30-40 דקות עבור חלקים, 50-60 דקות עבור אחד שלם). אם יש צורך, להוסיף מים כדי לשמור על העוף שקוע. כדי לבדוק את העדינות, להשתמש בכף מחוררת או מלקחיים כדי להרים בזהירות כמה עוף לנקב אותו עם סכין דק להב. אתה צריך לפגוש שום התנגדות, ואת הבשר צריך להיות לבן כל הדרך עד העצם עשוי להתחיל ליפול במקומות.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
2 בצל ירוק טחון2 בצל ירוק טחון
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
4
בזהירות להעביר את העוף מן הסיר לקערה רדודה עם מלקחיים. כאשר הוא מגניב מספיק כדי להתמודד, לשלוף ולהשליך את העור; למשוך את הבשר את העצמות לחתוך אותו לחתיכות בגודל ביס. שמור 2 כוסות למרק ומקרר את השאר לשימוש נוסף. אם יש לך זמן, להחזיר את העצמות לסיר ולתת המניות להתבשל עוד 15-30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
פפרוצ'יני פרוס בצנצנתפפרוצ'יני פרוס בצנצנת
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
5
שים מסננת או מסננת על סיר גדול בזהירות לשפוך את המניה; לחץ על הירקות כדי לחלץ נוזל ככל האפשר, ואז להשליך אותם. תרפרף את השומן מלמעלה. אתה צריך בערך 7 כוסות; אם לא, להוסיף קצת מים.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
קפה מבושל חזק וחםקפה מבושל חזק וחם
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
6
מפזרים את המניה עם קצת מלח ופלפל. (אם אתה רק רוצה לעשות ציר עוף, לעצור כאן.)
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
7
שים את הסיר מעל חום בינוני גבוה. מביאים אותו רק לרתיחה, ואז להנמיך את החום כך בועות נוזלי בהתמדה.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
8
מוסיפים את הגזר הקצוץ והסלרי, ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שהירקות פריכים או רכים ככל שתרצו (בין 10-30 דקות).
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1/2 מלפפון בינוני, קלוף, זרע וחתוך לרצועות1/2 מלפפון בינוני, קלוף, זרע וחתוך לרצועות
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
9
מערבבים את הפסטה ואת העוף 2 כוסות שמורות; להתאים את החום כך התערובת בועות בהתמדה ולהמשיך לבשל עד הפסטה היא מכרז אבל לא רגשני (עוד 5-10 דקות). לטעום ולהתאים את התיבול, לקשט עם עלי סלרי שמורים, ולהגיש.
מרכיבים שתצטרך
לחם סנדוויץ', קלוי ומפוררלחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה