מרק עוף ותירס לבן
ניתן להכין את המתכון עוף וחמין תירס לבן בערך 40 דקות. מנה אחת מכילה 680 קלוריות, 77 גרם חלבון, ו 33 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. לכו לחנות ואספו בייקון, חלב, טימין ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. 15 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. זה עובד היטב כמנה עיקרית ידידותית לתקציב. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: צ'דר לבן תירס צ' אודר, חמין תירס לבן עם שרימפס ואבוקדו, ו סיר איטי תירס וחמין שעועית לבנה.
הוראות
בסיר גדול על אש בינונית מוסיפים את הבייקון ומבשלים עד להשחמה, כ -5 דקות.
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד לריכוך, כ -5 דקות.
מוסיפים את הקמח, תוך ערבוב מתמיד במשך 1 דקה, עד הקמח הוא רק זהוב מעט. מוסיפים לאט את ציר העוף, תוך הקצפה מתמדת כדי למנוע גושים.
מקציפים פנימה את החלב ומוסיפים לסיר את קלחי התירס והטימין. מביאים לרתיחה ומבשלים כ -15 דקות, תוך ערבוב מדי פעם כדי להחדיר את טעם התירס למרק.
מוציאים את הקלחים והטימין מהסיר. מערבבים פנימה את גרעיני התירס והעוף הגרוס. מחזירים לרתיחה, מסירים מהאש, מצקת לקערות ומגישים חם.
יין מומלץ: שרדונה, משקה אלכוהולי, שדי פסיון אם ), מרכיב, קטגוריית מוצרי מזון, סוביניון בלאן, (ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות), יין לבן יבש, ריזלינג, ליקר רימונים או מיץ חמוציות, סוג פריט בתפריט
חמין תירס עובד ממש טוב עם שרדונה, משקה אלכוהולי ויין לבן. חמין יכול להפיק תועלת מלבן פריך לחיתוך המרק העשיר והקרמי-או שאתה יכול ללכת גדול או ללכת הביתה עם שרדונה עשירה וחמאתית. יין אחד שתוכלו לנסות הוא גבעת הציד של נהר קומאו שרדונה. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 60 דולר.
![נהר קומאו האנטינג היל שרדונה]()
נהר קומאו האנטינג היל שרדונה
ליין זה ניחוחות ריחניים של לימון/ליים על האף המאפיינים את הבושם המקסים מפירות הגדלים בגבעת הציד. ייצור 2013 הושפע מקפוא באביב והיבולים הבאים היו בערך חצי מהגודל הרגיל. הקיץ היה אחד הטובים ביותר שנרשם והענבים היו נקיים להפליא, בשלים וטעמים עזים, ויצרו יין בעל ריכוז ומורכבות עזים שיחיה זמן רב מאוד.