קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות7
מגזין

מרק עוף ותירס לבן

מרק עוף ותירס לבן
ניתן להכין את המתכון עוף וחמין תירס לבן בערך 40 דקות. מנה אחת מכילה 680 קלוריות, 77 גרם חלבון, ו 33 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. לכו לחנות ואספו בייקון, חלב, טימין ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. 15 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. זה עובד היטב כמנה עיקרית ידידותית לתקציב. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: צ'דר לבן תירס צ' אודר, חמין תירס לבן עם שרימפס ואבוקדו, ו סיר איטי תירס וחמין שעועית לבנה.

הוראות

1
בסיר גדול על אש בינונית מוסיפים את הבייקון ומבשלים עד להשחמה, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד לריכוך, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
3
מוסיפים את הקמח, תוך ערבוב מתמיד במשך 1 דקה, עד הקמח הוא רק זהוב מעט. מוסיפים לאט את ציר העוף, תוך הקצפה מתמדת כדי למנוע גושים.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
מקציפים פנימה את החלב ומוסיפים לסיר את קלחי התירס והטימין. מביאים לרתיחה ומבשלים כ -15 דקות, תוך ערבוב מדי פעם כדי להחדיר את טעם התירס למרק.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
(להתאים לפי טעם אישי)(להתאים לפי טעם אישי)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
גב שומן חזירגב שומן חזיר
5
מוציאים את הקלחים והטימין מהסיר. מערבבים פנימה את גרעיני התירס והעוף הגרוס. מחזירים לרתיחה, מסירים מהאש, מצקת לקערות ומגישים חם.
מרכיבים שתצטרך
מיכל בצל קצוץמיכל בצל קצוץ
גרעינים תירסגרעינים תירס
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
מצקתמצקת
גב שומן חזירגב שומן חזיר

יין מומלץ: שרדונה, משקה אלכוהולי, שדי פסיון אם ), מרכיב, קטגוריית מוצרי מזון, סוביניון בלאן, (ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות), יין לבן יבש, ריזלינג, 3 כפות חרדל יבש,, סוג פריט בתפריט

חמין תירס עובד ממש טוב עם שרדונה, משקה אלכוהולי ויין לבן. חמין יכול להפיק תועלת מלבן פריך לחיתוך המרק העשיר והקרמי-או שאתה יכול ללכת גדול או ללכת הביתה עם שרדונה עשירה וחמאתית. יין אחד שתוכלו לנסות הוא גבעת הציד של נהר קומאו שרדונה. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 60 דולר.
נהר קומאו האנטינג היל שרדונה
נהר קומאו האנטינג היל שרדונה
ליין זה ניחוחות ריחניים של לימון/ליים על האף המאפיינים את הבושם המקסים מפירות הגדלים בגבעת הציד. ייצור 2013 הושפע מקפוא באביב והיבולים הבאים היו בערך חצי מהגודל הרגיל. הקיץ היה אחד הטובים ביותר שנרשם והענבים היו נקיים להפליא, בשלים וטעמים עזים, ויצרו יין בעל ריכוז ומורכבות עזים שיחיה זמן רב מאוד.