קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות8
ציון בריאות6
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

מרק עוף לימון עם כופתאות

מרק עוף לימון עם כופתאות
מרק עוף לימון עם כופתאות הוא חלב חינם מרק. מתאים ל-8 מנות. מנה זו מכילה כ 10 גרם חלבון 6 גרם של שומן, וסך הכל 149 קלוריות. גשו לסופר וקנו שמיר, חצאי חזה עוף, גזר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. נסו מרק העוף של עינת אדמוני עם גונדי (כופתאות עוף וחומוס איראניות), מרק עוף עם כופתאות תפוחי אדמה, ו מרק עוף או הודו עם כופתאות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 42
ציוד שתשתמש בו
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
2
סדר הראשון 4 מרכיבים על מחבת ג ' לי רול.
מרכיבים שתצטרך
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
עד 8 שזיפיםעד 8 שזיפים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
אופים ב 425 במשך 45 דקות או עד השחמה.
ציוד שתשתמש בו
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
4
שלב תערובת עוף, 12 כוסות מים, ועלה דפנה בעציץ מעל חום גבוה. מביאים לרתיחה. להפחית את החום נמוך, ומבשלים בעדינות במשך 2 שעות, ברפרוף שומן וקצף מפני השטח מדי פעם. מסננים מלאי דרך מסננת בסדר לתוך קערה גדולה; להשליך מוצקים. שומן רזה מפני השטח של המלאי; להשליך שומן. להחזיר מלאי למחבת; מערבבים בכורכום ו 1/2 כפית מלח.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
כורכוםכורכום
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
שלב 1/4 הנותרים מלח כפית, ארוחה מצה, ואת המרכיבים הבאים 5 (דרך פלפל).
מרכיבים שתצטרך
1 כף חומץ שרי או מיץ לימון1 כף חומץ שרי או מיץ לימון
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
(צינור גדול)(צינור גדול)
6
מוסיפים 2 ביצים; מערבבים עד בשילוב. מכסים ומקררים במשך 30 דקות. עם ידיים לחות, לעצב את התערובת לתוך 24 (1 אינץ') כדורים. להביא מלאי לרתיחה (לא להרתיח).
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
(קיבלר)(קיבלר)
7
מוסיפים כופתאות למניות ומבשלים 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
8
מוסיפים עוף וממשיכים לבשל 15 דקות או עד שהעוף נעשה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
9
הסר מחבת מהחום.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
10
הסר עוף מהמלאי, ולתת לעמוד במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
11
חותכים עוף לפרוסות דקות; לחזור למחבת.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
12
הסר תערובת 1 כוס מרק חם.
מרכיבים שתצטרך
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
13
מניחים 1 ביצה הנותרים בקערה בינונית. בהדרגה להוסיף 1 תערובת מרק חם לביצה, ערבוב כל הזמן עם מקצף. לאט לאט לשפוך תערובת ביצה מוכה למחבת, תוך ערבוב כל הזמן עם מקצף. מערבבים במיץ לימון ומפזרים שמיר.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
שמירשמיר
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות