מרק עוף לימון עם כופתאות
מרק עוף לימון עם כופתאות הוא חלב חינם מרק. מתאים ל-8 מנות. מנה זו מכילה כ 10 גרם חלבון 6 גרם של שומן, וסך הכל 149 קלוריות. גשו לסופר וקנו שמיר, חצאי חזה עוף, גזר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. נסו מרק העוף של עינת אדמוני עם גונדי (כופתאות עוף וחומוס איראניות), מרק עוף עם כופתאות תפוחי אדמה, ו מרק עוף או הודו עם כופתאות (מתכונים דומים).
הוראות
סדר הראשון 4 מרכיבים על מחבת ג ' לי רול.
אופים ב 425 במשך 45 דקות או עד השחמה.
שלב תערובת עוף, 12 כוסות מים, ועלה דפנה בעציץ מעל חום גבוה. מביאים לרתיחה. להפחית את החום נמוך, ומבשלים בעדינות במשך 2 שעות, ברפרוף שומן וקצף מפני השטח מדי פעם. מסננים מלאי דרך מסננת בסדר לתוך קערה גדולה; להשליך מוצקים. שומן רזה מפני השטח של המלאי; להשליך שומן. להחזיר מלאי למחבת; מערבבים בכורכום ו 1/2 כפית מלח.
שלב 1/4 הנותרים מלח כפית, ארוחה מצה, ואת המרכיבים הבאים 5 (דרך פלפל).
מוסיפים 2 ביצים; מערבבים עד בשילוב. מכסים ומקררים במשך 30 דקות. עם ידיים לחות, לעצב את התערובת לתוך 24 (1 אינץ') כדורים. להביא מלאי לרתיחה (לא להרתיח).
מוסיפים כופתאות למניות ומבשלים 15 דקות.
מוסיפים עוף וממשיכים לבשל 15 דקות או עד שהעוף נעשה.
הסר עוף מהמלאי, ולתת לעמוד במשך 5 דקות.
חותכים עוף לפרוסות דקות; לחזור למחבת.
מניחים 1 ביצה הנותרים בקערה בינונית. בהדרגה להוסיף 1 תערובת מרק חם לביצה, ערבוב כל הזמן עם מקצף. לאט לאט לשפוך תערובת ביצה מוכה למחבת, תוך ערבוב כל הזמן עם מקצף. מערבבים במיץ לימון ומפזרים שמיר.