מרק עוף (מהפך)
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל מרק עוף (מהפך). המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 37 גרם חלבון 29 גרם של שומן, וסך הכל 555 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו מלח, שמן צמחי, שום, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. מתכון זה אופייני למטבח קריאולי. נסו מהפך טבעוני של מהפך בריא: לחם דלעת, תבשיל גמביה-לאה" (גמביה + ג'מבליה) , ו שאריות מהפך עוף בגריל עוף ופורטובלו פטריות קלאב כריכים (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים אורז במים לפי הוראות החבילה, השמטת חמאה ומלח; להתחמם.
בינתיים, ב 8-quart stockpot או תנור הולנדי, מערבבים קמח כל הזמן על חום בינוני-נמוך עד הקמח הוא חום עמוק.
באותו סיר, מחממים שמן על אש בינונית.
מוסיפים חתיכות עוף, בצל, פלפל, סלרי, שום, עלי דפנה, טימין, מלח ופלפל; מבשלים 8 עד 10 דקות, הופכים חתיכות עוף ומערבבים לעתים קרובות, עד העוף הוא השחמה וירקות הם מכרז.
מערבבים בקמח משחי, עגבניות, מרק, רוטב בראונינג ורוטב פלפל עד מעורב היטב.
חום לרתיחה. להפחית חום; כיסוי ומבשלים 50 דקות. מערבבים במיה; לכסות ומבשלים 20 דקות יותר.
הסר עוף מן stockpot; מגניב על 10 דקות או רק עד מגניב מספיק כדי להתמודד.
הסר עצמות עוף; להיפטר מעצמות.
חותכים עוף לחתיכות בגודל ביס; לחזור stockpot. מבשלים עד מחומם היטב.
מגישים מעל אורז מבושל; מפזרים פטרוזיליה.