תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל מרק עוף מתובל. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 583 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 16 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. 2 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. לכי לחנות וקחי שום, לימון, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. נסו מרק הודי מתובל (או ירקות) כורכום, מרק אפונה מתובל, ו דאל (מרק עדשים מתובל) (מתכונים דומים).
הוראות
1
בתוך סיר גדול או תנור הולנדי על חום בינוני, מוסיפים את שמן הזית. לאחר מכן, מוסיפים את הגזר, סלרי, שום, עלה דפנה ובצל.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערך
1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף
2
לטגן עד הירקות מתחילים לנבול, על 5 דקות. לאחר מכן, מוסיפים את פלפל הדובדבן וקליפת הלימון וממשיכים לטגן עוד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
הדבק או צבע מאכל נוזלי-ירוק, צהוב, כחול ואדום
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'
1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי
3
מוסיפים את המניה עוף חתיכות ומפזרים מלח מעושן, אם שימוש, ופלפל. להביא את המרק לרתיחה עדינה ולבשל, כ -30 דקות.
הסר את העוף לצלחת ולחכות עד חתיכות מגניב מספיק כדי להתמודד. או עם 2 מזלגות או עם הידיים, למשוך את הבשר מן העצם, לגרוס, דואג להסיר כל סחוס. לאחר כל הבשר הוא משך מהעצם, להוסיף את הבשר בחזרה למרק ולהשליך את העצמות.