את המתכון ניתן להכין מרק עוף קולומביאני כ 1 שעה ו 55 דקות. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 323 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 14 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם כמון, מלח כשר, רומא, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 76 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה יהיה להיט בחג החורף שלך. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. זה עובד היטב כמנה עיקרית. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. , וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו מרק עוף קולומביאני, מרק עוף קולומביאני, ו מרק עוף קולומביאני (מתכונים דומים).
הוראות
1
שים את העוף, לקוביות תפוחי אדמה חלודים, בצל קצוץ ושום בסיר גדול (לפחות 8 ליטר) ולהוסיף 1 1/2 ליטרים של מים ואת ליטר של ציר עוף.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה Russet
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מביאים לרתיחה מעל חום גבוה ולאחר מכן להפחית את החום לרתיחה נמרצת.
3
מוסיפים את הכמון, עלי דפנה ומלח לפי הטעם. מבשלים את זה עד הבשר רוצה ליפול של עצמות העוף-בכל מקום בין 45 דקות ל 1 שעה, 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזיר
מים כדי לאפשר
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
4
הסר את עלי העוף והמפרץ ופירה חלק מבסיס המרק: כאשר העוף מוכן, להסיר אותו ואת עלי המפרץ מן המרק ולהגדיר בקערה גדולה. אם אתה הולך לטחון את בסיס המרק עם בלנדר טבילה או על ידי לשים את המרק לתוך בלנדר רגיל בקבוצות, לעשות זאת עכשיו.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזיר
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
בסיס מרק מבשלים עם תפוחי אדמה נוספים:
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)
6
יוצקים את בסיס מרק מחית בחזרה לתוך הסיר ולהביא לרתיחה עדינה מאוד.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
7
מוסיפים את המנה השנייה של תפוחי אדמה ומבשלים עד למכרז, על 20-40 דקות, בהתאם לגודל.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
8
לגרוס את בשר העוף מעל העצמות: בעוד תפוחי האדמה מתבשלים, לגרוס את הבשר מעצמות העוף ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
5 קילו עצמות עוף עם קצת בשר עליהן (גב, צוואר, כנפיים וכו')
חתיכות חזה עוף ללא עצמות וללא עור (בערך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
מים כדי לאפשר
9
הפוך את סלסה: דופק את כל החומרים במעבד מזון עד שהם טחונים דק.
מרכיבים שתצטרך
Dientes De Ajo
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
10
העברה לקערה הגשה.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
11
מבשלים את התירס במניה: זרוק את חתיכות התירס על קלח לתוך מרק רותח ומבשלים במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תירס על קלח
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)
1
מגישים את המרק עם סלסה, צלפים, אבוקדו פרוס, שמנת חמוצה, וכוסברה בקערות נפרדות.