אם יש לך אגוז מוסקט טחון, פטרוזיליה, ציר עוף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. . זה מושלם עבור סתיו. נסו מרק ערמונים, מרק ערמונים, ו מרק ערמונים (מתכונים דומים).
הוראות
1
במחבת כבדה מעל חום בינוני, להמיס 1/4 כוס חמאה.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מטגנים את הערמונים בחמאה עד מחומם דרך; להפריש. ממיסים את שאר החמאה בסיר גדול ומערבבים את הגזר, גזר לבן ושורש סלרי. מבשלים עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
Celeriac
ערמונים
גזר לבן
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
3
מוסיף את המניה, ערמונים ויין. מביאים לרתיחה ומתבלים עם אגוז מוסקט, מלח ופלפל ופטרוזיליה טרייה. מבשלים במשך 15 דקות. מחית את המרק במעבד מזון או בלנדר קצת בכל פעם.