אם יש לך חמאה, מיץ כמהין, דבש, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוגת כמהין ערמונים, טורט שוקולד וערמונים, ו כתר הודו לח עם מילוי כמהין ערמונים.
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
2
באמצעות סכין ערמונים או סכין חיתוך חדה, לעשות x גדול על הצד השטוח של כל ערמון דרך פגז אבל לא בשר. להשרות ערמונים בקערה של מים חמים כדי לכסות על ידי 2 אינץ ' במשך 15 דקות, ואז לנקז היטב. מסדרים ערמונים בשכבה 1 במחבת אפייה רדודה, ואז צולים באמצע התנור עד שהקונכיות מסתלסלות בסימן X, כ -15 דקות. לובש כפפות מגן, לקלף פגזים מערמונים בעוד עדיין חם. בסיר גדול מים רותחים, ערמונים blanch 2 דקות, ואז לנקז. באמצעות מגבת מטבח, לשפשף ערמונים כדי להסיר עורות. קוצצים גס ושמורה.
מרכיבים שתצטרך
ערמונים
1 כף מרסלה יבשה
1 עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
8 חבלי שוש טוויסט שחור
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
לסובב חבלי ליקריץ
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
1
בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה, מחממים חמאה עד מומסת.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות עוגיות
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
להוסיף שום, שאלוט, כרישה, וסלרי וsauté עד רך מאוד, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחון
צרור סלרי, פרוס (בערך
צרור תרד טרי (בערך
(ומנות בלבד)
3
מוסיפים קורנית, עלה דפנה, ערמונים. לבשל, ערבוב מדי פעם עד ערמונים זהובים חום ארומטי, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ערמונים
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
2 כוסות שיני שום
4
מוסיפים יין לבן ומביאים לרתיחה, ואז מפחיתים עד שלא נשאר נוזל, 15 עד 18 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה
5
מוסיפים 3/4 כוס שרי ומביאים לרתיחה, ואז להפחית עד כמעט לא נשאר נוזל, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
6
מוסיפים מלאי ומביאים לרתיחה. להפחית את החום נמוך בינוני ולהמשיך לבשל עד ערמונים להתפרק בקלות רבה, על 1 1/2 שעות (אם ערמונים אינם מבושלים לחלוטין, המרק המוגמר יהיה מחוספס.)
מרכיבים שתצטרך
ערמונים
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
פפרוצ'יני פרוס בצנצנת
7
הסר מהחום ולהסיר קורנית עלה דפנה. מערבבים הנותרים 1/2 כוס שרי ודבש. עבודה בקבוצות, להעביר לבלנדר להתמזג עד חלקה. מסננים דרך מסננת בסדר-mesh לסיר נקי. מערבבים במלח ופלפל ולשמור חם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
1
בסיר 2 ליטר כבד מעל חום גבוה בינוני, להביא מיץ כמהין לרתיחה, ואז להוריד את החום ולהפחית על ידי 1/4, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
מוסיפים חמאה ושרי וממשיכים לבשל עד שהחמאה נמסה, כ-30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות עוגיות
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
3
הסר מהחום ולהקציף עד קצף, על 2 דקות. (לחלופין, השתמש בבלנדר יד כדי קצף. מערבבים עירית, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט