אם יש לכם חלודה, שום, שמנת כבדה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב עלי המפרץ אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות תפוחים מקסימות כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו פורצ'טה, פורצ'טה, ו פורצ'טה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מבשלים את הבייקון במחבת רוטב גדולה עד השומן הופך את הבייקון מתחיל לקבל פריך, על 7-10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מוסיפים את הבצל והסלרי והטחון עד למכרז, כ 7-10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צרור סלרי, פרוס (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
3
מוסיפים את השום ואת הטחון עד ריחני, על דקות.מחית השעועית במעבד מזון עם חלק ממניות העוף.
מרכיבים שתצטרך
1 ט אבקת פלפל לבן
1 תפוז, גרידה
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
4
מוסיפים את היין הלבן, שמנת, חלב, ציר עוף, בייקון, שעועית, תפוחי אדמה, טימין ועלי דפנה ומביאים לרתיחה.להפחית את החום ומבשל עד תפוחי אדמה מגוררת מומס תפוחי אדמה חתוכים לקוביות הוא רך, על 30-40 דקות.מתבלים במלח ופלפל, מערבבים את הקרם והפטרוזיליה ומסירים מהחום.