קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות6
ציון בריאות41
מגזין

מרק פטריות וברי

מרק פטריות וברי
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנות עיקריות, אז נסו מרק פטריות וברי. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 41 גרם חלבון, 162 גרם שומן, ובסך הכל של 1809 קלוריות. מתאים ל-6 ומחירו 6 מנות.83 דולר למנה. 12 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. זה מושלם עבור סתיו. גשו לסופר וקנו חצי וחצי, פפריקה, ציר עוף, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בתערובת התיבול תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגת דלעת ספייס קרם לחמניות כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 93%. נסו ברי ומרק פטריות בר, מרק פטריות צלוי שמנת וברי, ו סטייק קרום פטריות ופלפל ברוטב פטריות ברי שמנת (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב את כל מרכיבי התיבול בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
ממיסים את החמאה בסיר מרק על אש בינונית-נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
חבילה אחת (280 גרם) תרד קצוצים קפואים או עלי לפת או קופסת שימורים אחת (450 גרם) תרד או עלי לפת, מסונניםחבילה אחת (280 גרם) תרד קצוצים קפואים או עלי לפת או קופסת שימורים אחת (450 גרם) תרד או עלי לפת, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
מוסיפים את הבצל והשום ומבשלים עד שהם רכים. מערבבים פנימה את הפטריות הפרוסות ומקפיצים עד שהפטריות רכות ומצטמצמות בגודלן.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
4
מוסיפים את תערובת התבלינים ומערבבים. מתפיחים את הסיר עם 1 כוס יין אדום ונותנים לו לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
3 עגבניות בינוניות, קלופות, זרעו וקצוצות3 עגבניות בינוניות, קלופות, זרעו וקצוצות
5 פאונד צלעות קצרות עם עצם5 פאונד צלעות קצרות עם עצם
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
מוסיפים את ציר העוף, השמנת הכבדה וחצי וחצי. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום ומבשלים במשך 10 דקות. מצננים מעט לפני שמוסיפים אותו לבלנדר.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
6
שופכים בזהירות את תערובת הפטריות לבלנדר. מערבבים עד שהפטריות קצוצות בעקביות לחתיכות קטנות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
7
מוסיפים את התערובת לסיר המרק ומביאים אותה לרתיחה. מערבבים לאט את הגבינות תוך כדי ערבוב עם שוט או מטרפה. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם, במידת הצורך. מצקת את המרק לקערות וליהנות!
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
חבילה אחת (280 גרם) תרד קצוצים קפואים או עלי לפת או קופסת שימורים אחת (450 גרם) תרד או עלי לפת, מסונניםחבילה אחת (280 גרם) תרד קצוצים קפואים או עלי לפת או קופסת שימורים אחת (450 גרם) תרד או עלי לפת, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
מצקתמצקת
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת