מרק פטריות וברי
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנות עיקריות, אז נסו מרק פטריות וברי. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 41 גרם חלבון, 162 גרם שומן, ובסך הכל של 1809 קלוריות. מתאים ל-6 ומחירו 6 מנות.83 דולר למנה. 12 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. זה מושלם עבור סתיו. גשו לסופר וקנו חצי וחצי, פפריקה, ציר עוף, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בתערובת התיבול תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגת דלעת ספייס קרם לחמניות כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 93%. נסו ברי ומרק פטריות בר, מרק פטריות צלוי שמנת וברי, ו סטייק קרום פטריות ופלפל ברוטב פטריות ברי שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
שלב את כל מרכיבי התיבול בקערה קטנה.
ממיסים את החמאה בסיר מרק על אש בינונית-נמוכה.
מוסיפים את הבצל והשום ומבשלים עד שהם רכים. מערבבים פנימה את הפטריות הפרוסות ומקפיצים עד שהפטריות רכות ומצטמצמות בגודלן.
מוסיפים את תערובת התבלינים ומערבבים. מתפיחים את הסיר עם 1 כוס יין אדום ונותנים לו לרתיחה.
מוסיפים את ציר העוף, השמנת הכבדה וחצי וחצי. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום ומבשלים במשך 10 דקות. מצננים מעט לפני שמוסיפים אותו לבלנדר.
שופכים בזהירות את תערובת הפטריות לבלנדר. מערבבים עד שהפטריות קצוצות בעקביות לחתיכות קטנות.
מוסיפים את התערובת לסיר המרק ומביאים אותה לרתיחה. מערבבים לאט את הגבינות תוך כדי ערבוב עם שוט או מטרפה. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם, במידת הצורך. מצקת את המרק לקערות וליהנות!