מרק פירות ים עם סקווש עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה סביב 23 גרם חלבון 24 גרם של שומן, וסך הכל 434 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, גשו לסופר וקנו סקווש החורף, תפוחי אדמה, מרק ירקות, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב חלב קוקוס לא ממותק אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת גבינה טבעונית ללא גלוטן תות שדה כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו מרק פירות ים עם סקווש, מרק פירות ים הטוב ביותר, ו מרק פירות ים (מתכונים דומים).
הוראות
1
תגיע לבסיס מרק הדגים. בסיר בינוני, מחממים את שמן הזית על אש בינונית-נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
בסיס
ציוד שתשתמש בו
סיר
2
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד מתרכך, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל
3
מוסיף את הכרישה, שאלוט, שום, וג ' ינג ' ר ומבשל, ערבוב מדי פעם, עד הכרישה הוא התרכך, כ 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שאלות
שום
ג ' ינג ' ר
כרישה
4
מוסיפים את הדלעת, גזר, אבקת קארי, מתבלים במלח, ומבשלים, ערבוב, במשך כמה דקות.
מרכיבים שתצטרך
אבקת קארי
גזר
סקווש
מלח
5
להעלות את החום בינוני גבוה, להוסיף את lemongrass, עלה דפנה, חלב קוקוס, מרק, ולהביא לרתיחה. מבשלים את בסיס מרק עד סקווש וגזר הם מאוד רך, על 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חלב קוקוס
עשב לימון
עלי דפנה
גזר
בסיס
סקווש
מרק
6
בינתיים, להכין את המולים. בסיר בינוני, מחממים את שמן הזית על אש בינונית-נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
מולים
ציוד שתשתמש בו
סיר
7
מוסיפים את שאלוט ושום ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד מתרכך, על 3 דקות. להגדיל את החום גבוה, להוסיף את היין, ולהביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
שאלות
שום
יין
8
מוסיפים את המולים, מכסים את הסיר, ואדים אותם עד שהם פשוט לפתוח רחב, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מולים
ציוד שתשתמש בו
סיר
9
באמצעות כפית מחוררת, להעביר את המולים לקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
מולים
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררת
קערה
10
הסירו את המולים מן הקונכיות וזרקו את הקונכיות ואת כל המולים אשר לא נפתחו׃ מסננים את המרק לקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
מולים
קונכיות פסטה
מרק
ציוד שתשתמש בו
קערה
11
לאחר הסקווש הוא רך, להיפטר lemongrass עלה דפנה. לעבד את בסיס מרק בבלנדר עד חלקה מאוד שמנת, ואז לעבור מסננת בסדר רשת לתוך סיר גדול.
מרכיבים שתצטרך
עשב לימון
עלי דפנה
בסיס
סקווש
ציוד שתשתמש בו
מסננת
בלנדר
סיר
12
להביא את בסיס מרק לרתיחה, ולאחר מכן להוסיף את סקווש חתוך גלם, תפוחי אדמה, לפת ומבשלים עד מכרז, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה
בסיס
לפת
סקווש
13
מוסיף את הצנון, שרימפס, ובס ים ומבשלים במשך כ 3 דקות. מערבבים במולים ופלפל אדום. המרק של עקביות צריך להיות דק יותר מאשר מרק מסורתי-להוסיף התזה של נוזל mussel שמורות, במידת הצורך. מתבלים בנגיעה של מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
פלפל אדום
צנון
Seabass
מרק
מולים
שרימפס
14
מגישים את המרק בקערות, עם טפטוף של שמן זית כתית, בצל אדום, עירית, ופלפל חלב.