מרק פירות ים צ'יליאני נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian מנה עיקרית. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 445 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 18 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. אם יש לכם כוסברה, שרימפס, עגבניות קלופות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו קוקוס קארי-מרק פירות ים (Rassa פירות ים), מרק פירות ים, ו מרק פירות ים (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את שמן הזית בתבשיל ברזל יצוק אמייל גדול.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
2
מוסיפים את הכרישה, בצל, גזר ושום ומבשלים על חום נמוך בינוני עד שהתרכך אבל לא השחמה, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
1 תפוז, גרידה
(ומנות בלבד)
20 פרוסות זוקיני דקות
3
מוסיפים את העגבניות, פלפל, אורגנו, פפריקה ועלה דפנה ומבשלים, ערבוב, לעוד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אטריות ריגטוני מיובשות
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
פחיות) מרק עוף דל נתרן
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
4
יוצקים את מיץ צדפות מדולל ויין ומתבלים עם מלח ופלפל. כיסוי ומבשלים על אש נמוכה במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
שרימפס (21 עד 25 ספירה), קלופים ונטולי ורידים, עם זנבות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
5
בינתיים, בסיר בינוני, להרתיח את תפוחי האדמה במים מלוחים עד במכרז, על 15 דקות; לנקז.
מוסיפים את תפוחי האדמה המבושלים, בס ים, מולים, צדפות ושרימפס. מכסים ומבשלים מעל חום מתון עד צדפות ומולים פתוחים; להסיר אותם עם מלקחיים כפי שהם נעשים. המשך לבשל עד שכל הדג מבושל דרך, על 8 דקות בסך הכל. החזירו את הצדפות והמולים לתבשיל.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
Seabass
ספגטי מיובש בקופסה
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת