מרק פלפל אדום צונן קלוי
גשו לסופר וקנו עגבניות, כמון טחון, ליווי: פלחי סיד, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה מושלם עבור סתיו. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו מרק פלפל אדום צונן קלוי, פלפל קלוי צונן-מרק מנגו, ו עגבניות קלויות ומרק פלפל אדום עם נענע צונן (מתכונים דומים).
הוראות
צלי מהיר ופלפלים לקלף.קוצצים בצל. לקלף תפוחי אדמה וחותכים לקוביות 1/4 אינץ'. ב 5 ליטר שמן קומקום כבד על חום גבוה בינוני עד חם אבל לא עישון בצל sauté, תפוחי אדמה, כמון, ערבוב, 5 דקות.
מוסיפים פלפלים קלויים, מים ומרק ומבשלים, מכוסים, 20 דקות, או עד שהירקות רכים מאוד.
בעוד מרק הוא בישול, לקלף עגבניות זרע.
מרק פירה בקבוצות עם עגבניות בבלנדר (זהירות בעת מיזוג נוזלים חמים), העברה לקערה, ועונה עם מלח ופלפל. מרק מגניב. מרק צ ' יל, מכוסה, לפחות 4 שעות ועד 2 ימים. להתאים תיבול.
מגישים מרק עם פלחי לימון.