מרק פסטה פגיולי מהיר ובריא
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל מהיר לבבי מרק פסטה Fagioli. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 366 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 7 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. אם יש לך מים, ditalini, סלרי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 31 דקות. נסו לבבי Tortellini Pastan E Fagioli, מהיר פסטאן ופג'ולי עם פרמזן, ו 30 דקות פסטאן ומרק שעועית כליות (Pastan E Fagioli) (מתכונים דומים).
הוראות
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה.
מחממים שמן זית בסיר גדול או בתנור הולנדי על אש בינונית.
מוסיפים גזר, בצל, סלרי וסלט 3 עד 5 דקות או עד בצל וסלרי שקופים.
מוסיפים שום ומבשלים 30 שניות או עד ריחני.
מוסיפים רוטב פסטה, שעועית, חזיר, מים ועלה דפנה; מביאים לרתיחה ומבשלים במשך 15 דקות.
מוסיפים פסטה מבושלת, פטרוזיליה, מלח ופלפל. מבשלים 2 עד 3 דקות נוספות או עד מחומם היטב.
הסר עלה דפנה. מרק כפית לתוך קערות העליון באופן שווה עם גבינת פרמזן.