מרק פסטו-אפונה צונן
מרק פסטו-אפונה צונן יכול להיות רק המרק שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 181 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. אם יש לכם חמאה, תפוחי אדמה זהב יוקון, אפונהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -50 דקות. נסו מרק אפונה צונן עם פסטו נענע, מרק פסטו מלפפון חמוץ צונן, ו מרק עגבניות צונן קלוי עם פסטו (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים חמאה בסיר גדול מעל חום בינוני-גבוה.
להוסיף כרישה ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד מתרכך אבל לא השחמה, על 3 דקות.
מוסיפים תפוחי אדמה ומרק. להגביר את החום מעט ולהביא לרתיחה. להפחית את החום בינוני נמוך ומבשל עד תפוחי אדמה הם במכרז, 10 עד 15 דקות. מערבבים באפונה; להוסיף 1 כפית. מלח ו 1/4 כפית. פפר. חזור לרתיחה ומבשל עד אפונה ותפוחי אדמה הם רכים מאוד, על 10 דקות יותר.
עבודה בקבוצות, מרק טהור בזהירות בבלנדר עד חלקה מאוד. מסננים דרך מסננת גס, הקשה קשה על מוצקים כדי לחלץ נוזל ככל האפשר. להשליך מוצקים. מכסים ומקררים עד מקורר לחלוטין, לפחות 2 שעות. (מרק יכול להיות מוכן עד לנקודה זו עד 1 יום קדימה. שמור מכוסה ומקורר.)
להקציף שמנת חמוצה פסטו לתוך מרק צונן. (אם המרק סמיך מדי, מוסיפים חלב או מים כף מלאה בכל פעם לרזה.) מתבלים במלח ופלפל.