מרק צדפות ושומר
מרק צדפות ושומר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 14 גרם חלבון 23 גרם של שומן, וסך הכל 360 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו קוביות גזר, יין, רסק עגבניות, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. 4 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: מרק צדפות ושומר, מרק דגים, ו מרק דגים.
הוראות
מערבבים מולים ויין בסיר גדול.כיסוי; להביא לרתיחה. מרתיחים עד musselsopen, כ 5 דקות (להשליך כל זה donot פתוח). באמצעות מלקחיים, להעביר largebowl.
יוצקים נוזל בישול דרך מסננת מעל כוס מדידה 8 כוס.
להוסיף מיץ enoughclam לנוזל בישול למדוד 5 כוסות.
הסר מולים מן פגזים; מקםקערה קטנה. להשליך פגזים. מכסים musselsand צמרמורת עד מוכן לשימוש, עד 8 שעות.ממיסים 2 כפות חמאה גדולותאוקפן מעל חום בינוני.
להוסיף 1 1/2 קוביות שמיר וגזר; sauté עד fennelis מעט התרכך, על 10 דקות.
Addshallots; sauté עד רך, על 4 דקות.
מוסיפים תערובת מיץ צדפות, אורז, טומטופסטה, טימין ועלה דפנה. מביאים לרתיחה.להפחית את החום בינוני נמוך; כיסוי חלקית ומבשלים עד האורז הוא רך, stirringoccasionally, כ 25 דקות. להשליך עלה. מגניב במקצת. עבודה בקבוצות, רסק בבלנדר. חזור לסיר.
בינתיים, להמיס 1 כף חמאה מחבת קטנה nonstick מעל חום בינוני.
להוסיף 1 קוביות שומר כוס; sauté עד crisptender, על 7 דקות. מתבלים עם מלח ופלפל.
תערובת ביסק ושומר מוקפץ יכול להיותמעשה 8 שעות קדימה. מגניב במקצת. תערובת Chillbisque חשופה עד קר, thencover ולשמור מקורר. כיסוי ושומר צ ' ילפנל. להביא תערובת ביסקהלפני המשך simmerbefore.
מוסיפים שמנת, ברנדי, ומוסיל לתערובת ביסק; מביאים לרתיחה.מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. לדלבסק ל-6 קערות.
מפזרים שומנים מוקפצים על מרק ירקות.
מקשטים עם choppedfennel בריכות ופטרוזיליה, אם תרצה.
נסה יין לבן פריך עם המרק. אנחנו אוהבים את הזולה מאוד
Snoqualmie 2007 סוביניון בלאן ($
יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג
שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג הן אפשרויות נהדרות עבור רכיכות. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. שרדונה a עד Z עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
![שרדונה א 'עד ת']()
שרדונה א 'עד ת'
שרדונה a To Z 2010 נפתח עם ניחוחות של פרחים לבנים, מנדרינה, ליים, חבושים, אבן רטובה ומינרלים המתפתחים עוד יותר לתוך אגוז מוסקט, דבש, תפוח ירוק עם רמזים של זנגביל. התקפה עמוסה במינרלים היא בהירה, מעוררת תיאבון ואינטנסיבית. אמצע החיך הניואנסי ממשיך עם טעמים שמשקפים ומגבירים את הארומטיקה. הגימור ארוך, נקי, פריך ועסיסי עם טעמים של יערה, הדרים ואבן רטובה. יין זה מדגים שרדונה Steely קלאסי אורגון. 2010 היה בציר יוצא דופן ליינות לבנים באורגון והיין המתוחכם הזה המונע על ידי טרואר אינו יוצא מן הכלל; בהיר, חריף ואינטנסיבי הוא יספק במהלך 5 השנים הבאות.