מרק צדפות ניו אינגלנד
אתה אף פעם לא יכול לקבל יותר מדי מתכונים אמריקאים, אז תנו הזדמנות ל מרק צדפות ניו אינגלנד. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 431 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 18 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם חמאה, קמח, עלי קורנית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית. 4 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. מתכונים דומים: מרק צדפות ניו אינגלנד, מרק צדפות ניו אינגלנד, ו מרק צדפות ניו אינגלנד.
הוראות
בסיר גדול, מעל חום בינוני, מוסיפים את החמאה והשמן. לאחר החמאה נמסה מוסיפים את הבצל והשום ומבשלים 3 עד 4 דקות עד רך מעט.
מערבבים בקמח ומבשלים עד שהקמח הוא צבע זהוב חיוור מאוד, כ -2 עד 3 דקות.
מוסיפים את תפוחי האדמה ואת הקורנית. מערבבים בחלב ומיץ מן הצדפות המשומר. להפחית את החום ומבשלים עד תפוחי האדמה מבושלים דרך, על 10 דקות.
הסר 2 כוסות של מרק ומרק בבלנדר* עד חלקה.
מוסיפים מרק מחית, צדפות ותירס לסיר. מתבלים עם מלח ופלפל, לפי הטעם, ולתת להתבשל עוד 5 דקות.
מעבירים לקערות מרק בודדות או קערת מרק גדולה ומגישים.
הסר נוזל מהחום ולאפשר להתקרר לפחות 5 דקות.
להעביר נוזל לבלנדר או מעבד מזון ולמלא אותו לא יותר ממחצית הדרך. אם משתמשים בבלנדר, לשחרר פינה אחת של המכסה. זה מונע את אפקט הוואקום שיוצר פיצוצי חום.
מניחים מגבת מעל החלק העליון של המכונה, דופק כמה פעמים ואז לעבד במהירות גבוהה עד חלקה.
יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג
שרדונה, מוסקאדה וריזלינג הם בחירה מצוינת לצדפות. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. אתה יכול לנסות שרדונה אחוזת רושיולי. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 42 דולר לבקבוק.
![שרדונה אחוזת רושיולי]()
שרדונה אחוזת רושיולי
יין זה הוא דוגמה מצוינת למאפיינים הייחודיים של רכוש רושיולי ועמק הנהר הרוסי. ניחוחות של תפוח בשל, פירות טרופיים, אגוזי לוז ומגע של תבלין משתלבים עם טעמי התפוח העשירים וחומציות חדה.