מרק צדפות עם אבוקדו, עגבניות ושמיר
מרק צדפות עם אבוקדו, עגבניות ושמיר הוא pescatarian מנה עיקרית. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 351 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם מים, חצי וחצי, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. מתכונים דומים: מרק צדפות עם אבוקדו, עגבניות ושמיר, אבוקדו עגבניות גבינת סויה וכריך שמיר, ו Pilaf Mussel-And-Squid עם תבלינים מתוקים שמיר.
הוראות
לשטוף כרישה בקערה של מים קרים, להסעיר אותם, ואז להרים כרישה ולייבש טפיחה.
לבשל כרישה בחמאה בסיר כבד 5 ליטר רחב מעל חום מתון, ערבוב מדי פעם, עד שהתרכך, 5 עד 7 דקות.
להוסיף טימין ומבשל, ערבוב, 1 דקה. מערבבים בירה ומים, ולאחר מכן להגדיל את החום בינוני גבוה ולהביא לרתיחה.
מוסיפים מולים ומחזירים נוזלים לרתיחה, מכוסים חלקית. לבשל, מכוסה לחלוטין, ערבוב מדי פעם, רק עד מולים לפתוח רחב, לבדוק לעתים קרובות לאחר 4 דקות והעברה לקערה גדולה. (להשליך כל מולים שנותרו סגורים לאחר 8 דקות.)
עבודה מעל קערה, להסיר מולים מן פגזים ולשים בקערה (להשליך פגזים יחד עם כל כרשה נצמדים).
יוצקים כל נוזל בישול שהצטבר בקערה בחזרה לסיר.
יוצקים נוזל בישול דרך מסננת מרופדת בשכבה כפולה של גזה או מגבות נייר רטובות לסיר כבד 2 ליטר. מערבבים חצי וחצי, מלח ופלפל לבן, ואז לחמם על חום נמוך בינוני עד חם (לא נותנים לרתיחה). מערבבים בשבלולים וחום עד רק התחמם.
בינתיים, אבוקדו חצי, ולאחר מכן לקלף 1 חצי (לעטוף הנותרים חצי בחוזקה בניילון נצמד ושמורה לשימוש אחר).
חותכים לקוביות 1/2 אינץ', ואז לזרוק בעדינות עם עגבניות ושמיר בקערה.
מחלקים מרק בין 6 קערות רדודות כף כמה תערובת אבוקדו לתוך כל אחד.
מרק, ללא חצי וחצי, ניתן לעשות 1 יום קדימה מקורר לחלוטין, חשוף, ואז מקורר (עם צדפות במרק), מכוסה.
הסר מולים לחמם מרק על חום נמוך בינוני לפני הוספת חצי וחצי ולאחר מכן להמשיך עם מתכון.
יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג
שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג הם הבחירה העליונה שלי לרכיכות. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרדונה Antica (Mountain Select). יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 29 דולר.
![שרדונה Antica (Mountain Select)]()
שרדונה Antica (Mountain Select)
שרדונה 2017 תוססת ועשירה בניחוחות מפתים שמובילים לליבה מוצקה של טעמי אגס, תפוח ומשמש המוצלים על ידי אלון מתובל קלות. על החיך, היין מציע שכבה על גבי שכבה של טעמים מתמשכים. היין מדגיש טוהר זני עם אלגנטיות ורעננות על החיך.השרדונה נבחר ממנות בנות 4 עד 31 ממנות נבחרות של תשעה בלוקים של כרם, אשר מוצמדים בגובה של 1,413-1,494 רגל. מבחר השנה מורכב מ-10 שיבוטים של שרדונה - תשעה שיבוטים בורגונדיים ובחירת ויימר המורשת המהוללת—שיחד יוצרים את המורכבות בארומטיקה ופלבורים שאנו מחפשים לשרדונה המובחר בהרים שלנו.