קלאסי מרק צדפות דורש בסביבה 1 שעה ו 40 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 10 גרם חלבון, 81 גרם שומן, ובסך הכל 931 קלוריות. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו הר ד ' אובר. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה הוא במחיר סביר מתכון לחובבי אוכל אמריקאי. מתכון זה מאוכלרשת דורשת יין לבן, שמנת כבדה, שמן זית ובצל. עם כפית ציון 39%, המנה הזו די גרועה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון מרק צדפות קלאסי, מרק צדפות מנהטן קלאסי, ו מרק צדפות.
הוראות
1
התחל בהכנת מרק הצדפות: שים סיר גדול על אש בינונית, הוסף את הבייקון והקפיץ עד שהשומן הופך והבייקון שחום, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
מוציאים את נתחי הבייקון המבושלים מהסיר ושומרים אותם למשהו אחר.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות בייקון אמיתיות
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
3
מוסיפים ספירת 1 של שמן זית, הבצל, השום, הטימין ועלה הדפנה ומבשלים תוך ערבוב עד שהירקות שקופים, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות
2 כוסות שיני שום
4
מוסיפים את הצדפות, מיץ הלימון, היין הלבן והמים ומביאים לרתיחה נמוכה. מנמיכים את האש, מכסים את הסיר ומבשלים במשך 10 או 15 דקות כדי לאדות את הצדפות.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון
1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
5
הסר את הצדפות מהסיר, והשליך כל מה שלא נפתח. מסננים את המרק לקערה. משוך את הצדפות מהקליפות שלהן, קוצץ אותן והניח אותן בצד בנפרד; זרוק את הקליפות. הניחו את המרק בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 כף מרסלה יבשה
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
6
מחממים את החמאה ו 1 כף שמן זית בסיר מרק על אש בינונית.
מוסיפים את הבייקון, הבצל, השום והטימין ומבשלים עד שהבייקון הופך את השומן והירקות טובים ורכים, 8 עד 10 דקות. אבק את הירקות בקמח ומערבבים לציפוי הכל היטב.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1 תפוז, גרידה
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
לוראן מטבח מקצועי®
20 פרוסות זוקיני דקות
2 כוסות שיני שום
8
יוצקים פנימה את מרק הצדפות ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
9
מוסיפים את השמנת ותפוחי האדמה, מביאים לרתיחה ומרתיחים קשה כ -7 דקות, עד שתפוחי האדמה מתפרקים (זה יעזור לעבות את המרק ולהעניק לו מרקם טוב).
יין מומלץ: שרדונה, משקה אלכוהולי, 1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה, מרכיב, קטגוריית מוצרי מזון, סוביניון בלאן, (ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות), יין לבן יבש, ריזלינג, יכול אפרסקים, סחוט, סוג פריט בתפריט
שרדונה, משקה אלכוהולי ויין לבן הם בחירה מצוינת עבור חמין צדפות. חמין יכול להפיק תועלת מלבן פריך לחיתוך המרק העשיר והקרמי-או שאתה יכול ללכת גדול או ללכת הביתה עם שרדונה עשירה וחמאתית. קנווד סונומה קאונטי שרדונה עם דירוג 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 11 דולר לבקבוק.
קנווד סונומה קאונטי שרדונה
רוב הפירות של התערובת הזו הגיעו מעמק הנהר הרוסי של מחוז סונומה, הידוע בשל שרדונה המצוין שלו. ניחוחות פירותיים בהירים של אגס, תפוח וליים מאוזנים יפה על ידי תווים מורכבים של וניל קלוי וג ' ינג ' ר. גוף מלא עם תחושת פה שופעת וגימור מרענן פריך.