קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות6
ציון בריאות8
מגזין

מרק צדפות קלאסי

מרק צדפות קלאסי
קלאסי מרק צדפות דורש בסביבה 1 שעה ו 40 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 10 גרם חלבון, 81 גרם שומן, ובסך הכל 931 קלוריות. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו הר ד ' אובר. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה הוא במחיר סביר מתכון לחובבי אוכל אמריקאי. מתכון זה מאוכלרשת דורשת יין לבן, שמנת כבדה, שמן זית ובצל. עם כפית ציון 39%, המנה הזו די גרועה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון מרק צדפות קלאסי, מרק צדפות מנהטן קלאסי, ו מרק צדפות.

הוראות

1
התחל בהכנת מרק הצדפות: שים סיר גדול על אש בינונית, הוסף את הבייקון והקפיץ עד שהשומן הופך והבייקון שחום, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
מוציאים את נתחי הבייקון המבושלים מהסיר ושומרים אותם למשהו אחר.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות בייקון אמיתיותחתיכות בייקון אמיתיות
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
3
מוסיפים ספירת 1 של שמן זית, הבצל, השום, הטימין ועלה הדפנה ומבשלים תוך ערבוב עד שהירקות שקופים, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
4
מוסיפים את הצדפות, מיץ הלימון, היין הלבן והמים ומביאים לרתיחה נמוכה. מנמיכים את האש, מכסים את הסיר ומבשלים במשך 10 או 15 דקות כדי לאדות את הצדפות.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
5
הסר את הצדפות מהסיר, והשליך כל מה שלא נפתח. מסננים את המרק לקערה. משוך את הצדפות מהקליפות שלהן, קוצץ אותן והניח אותן בצד בנפרד; זרוק את הקליפות. הניחו את המרק בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 כף מרסלה יבשה1 כף מרסלה יבשה
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
6
מחממים את החמאה ו 1 כף שמן זית בסיר מרק על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
7
מוסיפים את הבייקון, הבצל, השום והטימין ומבשלים עד שהבייקון הופך את השומן והירקות טובים ורכים, 8 עד 10 דקות. אבק את הירקות בקמח ומערבבים לציפוי הכל היטב.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
8
יוצקים פנימה את מרק הצדפות ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
9
מוסיפים את השמנת ותפוחי האדמה, מביאים לרתיחה ומרתיחים קשה כ -7 דקות, עד שתפוחי האדמה מתפרקים (זה יעזור לעבות את המרק ולהעניק לו מרקם טוב).
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
10
מוסיפים את הצדפות הקצוצות ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
11
כעת הוסיפו את 16 הצדפות בקליפותיהם. מכסים ומבשלים לפתיחת הצדפות, כ -10 דקות. מערבבים פנימה את הפטרוזיליה ומגישים חם, עם הקרקרים הנפוצים.
מרכיבים שתצטרך
לכריכהלכריכה
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1 כף מרסלה יבשה1 כף מרסלה יבשה
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
12
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
13
מכניסים את הקרקרים המרוסקים לקערה, מוסיפים את השמן והחמאה המומסת, וזורקים לציפוי הקרקרים בשומן.
מרכיבים שתצטרך
לכריכהלכריכה
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
14
מורחים על תבנית עם נייר אפייה ואופים עד שהם פריכים ומשחימים קלות, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן

מרכיבים

4פרוסותבייקון, קצוץבייקון, קצוץ1שקית 16 אונקיות ירקות מעורבים טריים/קפואים (גזר/תירס/שעועית ירוקה/אפונה)שקית 16 אונקיות ירקות מעורבים טריים/קפואים (גזר/תירס/שעועית ירוקה/אפונה)2(חוֹרֶף)2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו3(חוֹרֶף)חמאה, נמסהחמאה, נמסה596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפטרוזיליה קצוצה עם עלים שטוחיםפטרוזיליה קצוצה עם עלים שטוחים6sprigsחתוך לקוביות, 1)חתוך לקוביות, 1)2שיני שום, טחוןשיני שום, טחון2שיני שום, מרוסקותשיני שום, מרוסקות4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)2תפוחי אדמה באיידהו, קלופים וחתוכים לקוביותתפוחי אדמה באיידהו, קלופים וחתוכים לקוביות1לימון, juicedלימון, juiced16צדפות littleneck, שפשף היטבצדפות littleneck, שפשף היטב3(חוֹרֶף)שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה6ריבס, קצוץ טרי או קפואשמן זיתשמן זית6ריבס, קצוץ טרי או קפואשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה1בצל, קצוץבצל, קצוץ6ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ופלפל שחור טחון טרימלח ופלפל שחור טחון טרי4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקרקרים מלוחים כתושים (קרקרים עטופים במגבת תה וניפצו בעזרת מערוךקרקרים מלוחים כתושים (קרקרים עטופים במגבת תה וניפצו בעזרת מערוך1השארמ 4 גבעולי טימין טרימ 4 גבעולי טימין טרי7106 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה

יין מומלץ: שרדונה, משקה אלכוהולי, 1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה, מרכיב, קטגוריית מוצרי מזון, סוביניון בלאן, (ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות), יין לבן יבש, ריזלינג, יכול אפרסקים, סחוט, סוג פריט בתפריט

שרדונה, משקה אלכוהולי ויין לבן הם בחירה מצוינת עבור חמין צדפות. חמין יכול להפיק תועלת מלבן פריך לחיתוך המרק העשיר והקרמי-או שאתה יכול ללכת גדול או ללכת הביתה עם שרדונה עשירה וחמאתית. קנווד סונומה קאונטי שרדונה עם דירוג 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 11 דולר לבקבוק.
קנווד סונומה קאונטי שרדונה
קנווד סונומה קאונטי שרדונה
רוב הפירות של התערובת הזו הגיעו מעמק הנהר הרוסי של מחוז סונומה, הידוע בשל שרדונה המצוין שלו. ניחוחות פירותיים בהירים של אגס, תפוח וליים מאוזנים יפה על ידי תווים מורכבים של וניל קלוי וג ' ינג ' ר. גוף מלא עם תחושת פה שופעת וגימור מרענן פריך.