מרק קולרבי קרמי
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 50 דקות. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. . וזה די טוב. מתכונים דומים: סלט קולרבי קרמי, איך Spiralize A Kohlrabi: Kohlrabi & ירוק אטריות אטריות סלט ארוגולה עם גבינת עיזים, חמוציות מיובשות ואגוזי מלך עם רוטב דבש-Dijon, ו מרק קולרבי הונגרי (Kalarabeleves).
הוראות
ממיסים חמאה בעציץ גדול על אש בינונית-נמוכה. מבשלים ומערבבים בצל בחמאה מותכת עד רכה, כ -10 דקות.
מוסיפים קולרבי; מבשלים ומערבבים עוד 2 דקות.
יוצקים מרק ירקות וחלב על תערובת הבצל.
הוסף עלה דפנה. מביאים את התערובת לרתיחה, מניחים כיסוי על הסיר, ומפחיתים את החום לנמוך; מבשלים בבשל עד שהכורבי רך, כ -25 דקות.
הסר וזרוק עלה דפנה; לאפשר למרק להתקרר מעט.
יוצקים את המרק לתוך בלנדר, ממלאים את הכד לא יותר מחצי הדרך. דופק את הבלנדר כמה פעמים לפני היציאה על פירה. לעבוד בקבוצות עד שכל המרק מעורבב. להחזיר מרק מחית כדי stockpot; העונה עם מלח ופלפל.
מפזרים פסטה orzo לתוך המרק; לכסות את הסיר ומבשלים עד orzo הוא רך, על 10 דקות.