מרק קישואים מוקרם, גביני
מרק קישואים עם גבינה וקרם יכול להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה עד 17 גרם חלבון 40 גרם של שומן, וסך הכל 465 קלוריות. מתכון זה נטול גלוטן וצמחוני מספק מנה 10 . זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. 6 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. . אם יש לכם כוסברה, קצפת כבדה, פלפלים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב קרם ההצלפה הכבד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תותים תוצרת בית עם קצפת גרנד מרנייה כקינוח. נסו מרק כרובית גביני שמנת, מרק כרובית גביני שמנת, ו מרק מוקרם, גביני תפוחי אדמה (מתכונים דומים).
הוראות
שים קישואים בתנור הולנדי גדול עם כמה סנטימטרים של מים. מבשלים קישואים על אש בינונית נמוכה עד מכרז כאשר דקר עם מזלג, על 20 דקות. השתמש בכפית מחוררת כדי להעביר קישואים לבלנדר, משאיר על 1 אינץ ' של מים בתחתית הסיר.
מערבבים קישואים עד לא נתחים גדולים להישאר; לחזור לסיר.
מערבבים פלפל, בצל אדום וכוסברה בבלנדר; להתמזג עד לא חתיכות גדולות להישאר. מערבבים תערובת פלפל לתוך קישואים מעורבב; להוסיף שמנת, גבינה שוויצרית, מלח ופלפל. מבשלים מעל חום בינוני-נמוך עד מחומם דרך והגבינה נמסה, 5 עד 7 דקות.