תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל מרק Riboletta איטלקי. מנה זו מכילה סביב 16 גרם חלבון 7 גרם של שומן, וסך הכל 341 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו פטרוזיליה, עגבניות מבושלות, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב תפוחי האדמה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת בטטה כקינוח. זה מושלם עבור סתיו. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. . מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. מתכונים דומים: מרק חג רומאי-ליהנות זה מרק איטלקי לבבי בכל עת, מרק ביצים איטלקי, ו מרק עגבניות איטלקי.
הוראות
1
בסיר גדול מחממים את שמן הזית על אש בינונית. מבשלים את הבצל, שום, סלרי וגזר עד הבצל רך.