מרק ריבולטה איטלקי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל מרק Riboletta איטלקי. מנה זו מכילה סביב 16 גרם חלבון 7 גרם של שומן, וסך הכל 341 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו פטרוזיליה, עגבניות מבושלות, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב תפוחי האדמה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת בטטה כקינוח. זה מושלם עבור סתיו. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. . מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. מתכונים דומים: מרק חג רומאי-ליהנות זה מרק איטלקי לבבי בכל עת, מרק ביצים איטלקי, ו מרק עגבניות איטלקי.
הוראות
בסיר גדול מחממים את שמן הזית על אש בינונית. מבשלים את הבצל, שום, סלרי וגזר עד הבצל רך.
מערבבים עלה דפנה, פטרוזיליה, מניית עוף, מים, עגבניות, טימין, כרוב, תפוחי אדמה, ושעועית מבושלת. מביאים לרתיחה ומבשלים כ 40 דקות, או עד שעועית מכרז. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מחממים תנור ל 350 מעלות F (1175 מעלות C). בתבנית 4 ליטר, מניחים 1/3 מהתערובת על הקרקעית.
שכבה 3 של חתיכות מעופשות של לחם מעל.
מניחים עוד 1/3 של תערובת המרק על הלחם ואחריו 3 פרוסות לחם שנותרו. למעלה עם נשאר 1/3 של מרק.
מפזרים גבינת פרמזן ואופים במשך 30-40 דקות, או עד שהמרק מבעבע והגבינה היא זהב קל.