מרק שיטאקי ושוויצרי עם אטריות חתוכות ביד
מרק שיטאקי ושוויצרי עם אטריות חתוכות ביד הוא טבעוני מרק. והוא יספק כ 30 מנות. מנה אחת מכילה 49 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו0 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור סתיו. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. גשו לסופר וקנו פטריות שיטאקי, רוטב סויה, קומבו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו Chard שוויצרי עם מתכון חמאה Shiitake, מטוגנים בשווייץ עם פטריות שיטאקה, ו Chard שוויצרי מטוגן בחמאת שיטאקי (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול, לשלב את קומבו עם 14 כוסות מים ולהביא לרתיחה. מבשלים על אש נמוכה, ללא רותחים, במשך 30 דקות. זרוק את קומבו ולהביא את מרק הבישול לרתיחה.
מוסיפים את פטריות הקרקע וחוזרים לרתיחה.
הסר מהחום, לכסות ולתת תלול במשך 30 דקות.
בקערה של מערבל חשמלי עומד מצויד וו הבצק, לערבב את הקמח והמים במהירות בינונית רק עד הקמח הוא רטוב. הגבר את המהירות לגובה בינוני והכה עד לצורת בצק חלקה, מוצקה ואלסטית, 8 עד 10 דקות. לעטוף את הבצק בפלסטיק; לתת לעמוד במשך 30 דקות.
מסננים את המרק לקערה חסינת חום. מחק את הסיר והחזר אליו את המרק.
מוסיפים את רוטב הסויה ואת מירין ומביאים לרתיחה.
מוסיפים את shiitakes פרוס chard שוויצרי ומבשלים רק עד במכרז, 2 דקות; לשמור על חום.
על משטח מקומח קלות, מגלגלים את הבצק בעובי 1/8 אינץ'. באמצעות גלגל מאפה, פורסים את הבצק לרצועות לא אחידות. מביאים את המרק לרתיחה ומוסיפים את האטריות. מבשלים, ערבוב, עד רך והמרק הוא מעובה מעט, 5 דקות. מצקת את המרק לתוך קערות ומקשטים עם קמחי וקצת דבש.